NB II: nem kaptak választ az elnöktől a ZTE labdarúgói

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.28. 18:28
A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE játékosai nem kaptak választ a klub elnökétől, Nagy Ferenctől arra a kérdésre, hogy a lassan negyedik hónapja tartó fizetésképtelenség mikor rendeződhet.

„Én kértem az elnök urat, hogy mondjon valamit, s ne a sajtóból értesüljünk a dolgokról, de konkrét választ nem kaptunk a megoldásra. Pedig itt a szombati mérkőzés, s nem tudjuk, mi lesz utána. Most már tényleg van, akit lassan kitesznek az albérletéből, vagy ott van a brazil Bernardo Frizoni, aki pénz nélkül nem tudja, hogyan utazik haza. Ugyanakkor bízunk abban, amit az elnök úr mondott, hogy a háttérben alakulnak a dolgok, de túl sok már a bizonytalanság. Az viszont biztos, hogy a Kozármisleny elleni szombati meccset idehaza meg akarjuk és meg is fogjuk nyerni. Mindenki készül rá, hogy legalább a szurkolóktól szépen búcsúzzunk" – beszélt a kialakult helyzetről Máté Péter, a ZTE FC csapatkapitánya a zaol.hu-nak. Máté Péter, a ZTE FC csapatkapitánya a zaol.hu-nak.

Az anyagi problémákon természetesen az sem segít, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a klubra újabb büntetést (300 ezer forint) rótt ki, amiért a korábbi szakvezető, Simon Antallal szembeni pénzügyi kötelezettségét sem teljesítette még.

A Zalaegerszegi TE szombaton, 15 órakor fogadja sereghajtó Kozármislenyt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik