NB II: négy klubbal kötött együttműködési szerződést a Szeged

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.06.24. 22:46
null
Négy klubbal kötött együttműködési megállapodást a Szeged-Csanád GA (Fotó: szeged-grosicsakademia.hu)
Együttműködési szerződést kötött a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, az Algyői SK, a Bordány SK, a Hódmezővásárhelyi FC és a DAFC. A résztvevők rövid távon az utánpótlás erősítését, hosszabb távon pedig a régió felnőtt-labdarúgásának fejlődését remélik a programtól – számolt be róla a szegediek honlapja.

 

Öt klub összefogásával indult el az a kezdeményezés, amelynek célja, hogy eredményesebbé tegye a dél-alföldi régió labdarúgását. Az együttműködés a felnőtt NB II-es csapatot üzemeltető Szeged-Csanád Grosics Akadémia koordinálásával indul meg idény nyáron. Az egyesületek képviselői ma a Szent Gellért Fórumban aláírásukkal szentesítettek a programot.

Az együttműködés kiterjed a közös utánpótlás-nevelési koncepcióra, kétirányú játékosmozgásokra, aztán közös, belső edzőképzések, közös tornák lebonyolítására, emellett közös részvételre Európai Uniós és hazai projektekben, illetve a tehetséges játékosok integrálására – az U19-es korosztálytól – a Szeged-Csanád Grosics Akadémia felnőttcsapatába vagy a partner egyesületek valamelyikébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik