NB II: néggyel bővült a Csaba kerete, Pataki ügye függőben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.06. 10:50
Már biztos, hogy Bagi István, Gajdos Zsolt, Károly Bálint és Thomas Prasler a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsabát erősíti a tavaszi szezonban, míg pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a kiszemeltek közül Pataki Zsolt nem lesz a lila-fehérek labdarúgója – számolt be róla a klub honlapja.

Már pecsét került az ősszel az NB I-es Mezőkövesdben futballozó Bagi István átigazolására, miként a két Puskás Akadémiától érkező fiatal, Károly Bálint és Gajdos Zsolt is aláírta szerződését; utóbbiak kölcsönben futballoznak a tavasszal a Viharsarokban.

A csabaiak számára örömteli fejlemény, hogy az erdélyi származású német állampolgár, Thomas Prasler letette az állampolgársági esküt, megvan a magyar igazolványa, s ezzel elhárult minden akadály a szerződtetése elől. A legutóbb a német hatodik ligás Rot-Weiss Frankfurtban futballozó támadó értesüléseink szerint a mai napon írja alá szerződését.

Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a kiszemeltek közül egyedül Pataki Zsolt nem lesz a lila-fehérek labdarúgója, mert olaszországi klubja valamiért nem járult hozzá a transzferhez. Az Előre faxot küldött Parmába és állásfoglalást kért, de egyelőre nem érkezett válasz – a csabai klub ma estig várja az olaszok értesítését.

„Az új fiúk közül Prasler és Bagi segítség lehet, a két akadémistának még szoknia kell a felnőttmérkőzések hangulatát. Más iskolát kaptak, de fogékonyak, és technikailag képzettek, ami jó jel” – összegezte az új szerzemények teljesítményét Pásztor József szakmai igazgató.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők: Bagi István (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd), Gajdos Zsolt (Puskás AFC – kölcsönbe), Károly Bálint (Puskás AFC – kölcsönbe), Thomas Prasler (német, Rot-Weiss Frankfurt – Németország)
Távozik/távozhat: Kiprich Dániel (?), Mészáros László (Szigetszentmiklósi TK), Radványi Dávid (?)
Kiszemeltek: Pataki Zsolt (FC Vado Ligure – Olaszország)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik