HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.29 18:51 Frissítve: 2018.06.29 19:32

NB II: NB I-es csapattól érkezett Balajcza utódja

A Siófok NB II-es labdarúgócsapata egyéves szerződést kötött az élvonalbeli Paksot elhagyó Molnár Péterrel.

HIRDETÉS

 

 

Molnár Péter a 2010–2011-es szezonban már védte a Siófok kapuját, akkor a 14. helyen végzett vele az NB I-ben a Balaton-parti gárda.

A Siófok csütörtökön jelentette be, hogy a 2017–2018-as szezonban első számú kapusának számító Balajcza Szabolccsal közös megegyezéssel szerződést bontottak.

„Nagyon jól éreztem magam, amikor első alkalommal itt voltam. Jó csapat volt, szerettem itt lenni. Ismerős a közeg, mintha hazajöttem volna. Nagyon jól ment akkor a védés, remélem, hasonlóan fog menni ezúttal is, vagy még jobban, és segíteni tudok a csapatnak! Remélem, az első tízben ott leszünk!” – nyilatkozta a siófoki klub honlapjának Molnár Péter, aki négy év után hagyta el a Paksot.

 
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BFC SIÓFOKNÁL
Érkezők: Molnár Péter (Paksi FC)
Távozók: Balajcza Szabolcs (szabadon igazolható), Balázs Zsolt (ZTE FC – kölcsönből vissza), Berde István (szabadon igazolható), Farkas Norbert (szabadon igazolható), Futó Zsombor (szabadon igazolható), Lázár Zsolt (szabadon igazolható), Kozma Richárd (szabadon igazolható), Kovács Dávid (Kubala Akadémia – kölcsönből vissza), Szilágyi Zoltán (Kubala Akadémia– kölcsönből vissza)

 

 

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS