NB II: megvan a Gyirmót új edzője, az NB I lesz a cél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.06. 13:47
A labdarúgó NB II-ben a 8. helyen telelő Gyirmót FC Győr bejelentette, Hannich Péter sportigazgatóként, Szepessy László vezetőedzőként irányítja a szakmai munkát.

Mint ismert, a Gyirmót novemberben menesztette Molnár László vezetőedzőt. Az őszi hajrában Hannich Péter irányította az együttest, amely 21 fordulót követően a 8. helyen áll a másodosztályban.

A klub szombaton közölte, megállapodott az új szakmai stábbal: Hannich Péter lett a sportigazgató, javaslatára Szepessy László – aki játékosként az NB I-ben többek között a Dunaújvárosban, a Ferencvárosban és a Rába ETO-ban is szerepelt, az ETO-ban Hannich csapattársa volt, és az 1982–1983-as szezonban bajnoki aranyat ünnepelhetett – lett a vezetőedző. Szepessy trénerként dolgozott az FTC-nél, a DVTK-nál, a Győri ETO-nál, a Tatabányánál és a magyar korosztályos válogatottaknál.

A közlemény szerint a tavaszi szezonra a cél a bajnokságban a lehető legjobb helyezés megszerzése, míg a 2018–2019-es idényre olyan keretet kialakítani, amely versenyben lesz az élvonalba jutásért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik