NB II: még senki nem távozott Egerszegről, várják a megoldást

Vágólapra másolva!
2013.12.10. 18:32
A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC játékosai téli szabadságukat töltik, eközben várják, hogy megoldódjon a klub helyzete, és hozzájussanak elmaradt béreikhez. A klub és a csapat jövője várhatóan még ebben a hónapban eldől.

A Nemzeti Sport Online információi szerint a vezetőségnek egyelőre egyetlen egerszegi játékos sem jelezte távozási szándékát, mindenki várja a helyzet megoldását. Mint ismeretes, a klub mintegy négyhavi fizetéssel és prémiummal tartozik a labdarúgóknak. Várhatóan még ebben a hónapban eldől a klub jövője.

A csapat egyébként a tervek szerint 2014. január 13-án kezdi meg felkészülését a tavaszi szezonra. A zalai klub honlapja szerint a felkészülési mérkőzések is lekötésre kerültek, többek között a Haladással, a Pápával, a Hartberggel és a szlovén NK Zavrccal is találkozik majd.

További hír a ZTE-vel kapcsolatban, hogy hétfőn sikeres vizsgát tett Lendvai Miklós megbízott vezetőedző az A licences tanfolyam zárásaként. Így a tavasszal már véglegesített vezetőedzőként ülhet a kispadon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik