NB II: „Már nagyon várom, hogy véget érjen ez a rémálom"

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.09.23. 12:28
Régóta tart Baranyai Ádám kálváriája. A labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár védője a klubhoz való visszatérése óta csak négy meccsen léphetett pályára, hiszen március óta egy rendkívül kellemetlen sérüléssel bajlódik, amely miatt meg is műtötték. Most rehabilitációját végzi, legkorábban az őszi szezon végén léphet pályára – számolt be róla a klub honlapja.



Baranyai Ádám márciusban játszhatott utoljára (Fotó: Kricskovics Antal/Fejér Megyei Hírlap)
Baranyai Ádám márciusban játszhatott utoljára (Fotó: Kricskovics Antal/Fejér Megyei Hírlap)


A télen nagy reményekkel igazolta vissza a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár Kisvárdáról Baranyai Ádámot, aki az NB I-es együttesnél eltöltött másfél év előtt négy idényt húzott le a Fejér megyeieknél. A 28 éves balhátvéd a kezdőcsapat kihagyhatatlan tagja volt, így a klubnál bíztak benne, hogy tavasszal is nagy segítségükre lesz a bennmaradásért vívott harcunkban. Aztán akkor összesen csak négy meccsen tudott pályára lépni, s azóta is hiába keresik a drukkerek a kerettagok között.

Sajnos egy rendkívül kellemetlen és elhúzódó sérüléssel bajlódok március közepe óta – mondta a klubhonlapon Baranyai Ádám. – Az Achilles-ín megvastagodása, illetve egy ciszta miatt olyan fájdalmaim voltak, hogy edzeni sem tudtam. Először hagyományos gyógymóddal próbálkoztak az orvosok, ám egy idő után egyértelművé vált, nem kerülhetem el a kést. Kiderült, hogy csontkinövés is van a sarkamon, s ez a három együttesen azt eredményezte, hogy csak műtéttel lehet rendbe hozni a lábam. Három hónapja és egy hete műtött Székesfehérvárott dr. Abkarovits Géza. Hat hét gipsz, illetve mankózás után augusztus elején vette kezdetét a rehabilitációm. Bár kocogni csak három hét múlva kezdhetek, állandó vendég vagyok a Puskás Akadémia konditermében, heti öt-hat alkalommal erősítek. Már nagyon várom, hogy véget érjen ez a rémálom, s visszatérhessek a pályára!”

Az orvosok a teljes felépülésre 5-6 hónapot jósoltak, így legjobb esetben az őszi szezon utolsó egy-két meccsén lehet ott a társak között a védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik