NB II: Majoros is távozik Vácról, fiatal jön a Fraditól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.28. 07:28
Rusvay Gergely, Mátyás Zsolt és Szentpéteri Viktor mellett Majoros Árpád, Nyilas Elek és Szenes Bence is távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Váctól, míg Szabó Norman az FTC II-től érkezik a csapathoz – számolt be róla a klub honlapja.

A klub honlapjának adott terjedelmes interjújában Orbán Levente, a Vác FC ügyvezető igazgatója először a távozókról beszélt.

Rusvay Gergely csapatkapitány szellemisége mindig is meghatározó volt – fejtegette Orbán Levente. – Vezéregyéniségi tulajdonságai miatt bízom benne, hogy másképpen még majd tudunk vele együtt dolgozni. A szintén távozó Majoros Árpád, Nyilas Elek, Szenes Bence, Szentpéteri Viktor, Mátyás Zsolt ötös is hozzájárult a csapat sikeréhez. Dlusztus Andrást kölcsönvette a Békéscsaba, az ő helyére szeretnénk védőt igazolni, illetve minimum három, a »fiatalszabálynak« megfelelő ifjú játékost kívánunk szerződtetni. Egy új labdarúgó már meg is van, a 19 éves Szabó Norman legutóbb a Ferencváros II-ben szerepelt és ezen a héten még további játékosok érkeznek próbára.”

A Vác június 26-án kezdte el a felkészülést. A szakmai stábban történik változás, a pro licenccel rendelkező Horváth Károly szakmai igazgatóból vezetőedző lesz, de az eddigi vezetőedző, Nagy Tibor is tovább dolgozik a csapattal. Orbán Levente szerint a stadion felújításának munkálatai még nem indultak el Vácon, míg az együttes a következőkben Dunaújváros helyett Óbudán, a III. kerületi TVE pályáján játszhatja az „otthoni” mérkőzéseit.

„A szakmai vezetésben annyi változás áll be, hogy a pro licences Horváth Károly lesz a vezetőedző az új idényben – eddig szakmai igazgató volt –, míg Nagy Tibor, aki csak A-licenccel rendelkezik, asszisztens edző lehet. A 2017–2018-as bajnoki évadban az első ötben szeretnénk végezni. A június 30-i biztonsági ellenőrzés következtében pedig bízom benne, hogy minden érintett hatóság megerősítheti a kérésünket, és a következő szezonban – Dunaújváros helyett – a »hazai« mérkőzéseinket a Váctól 35 km-re található III. kerületi TVE stadionjában játszhatjuk.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VÁCNÁL
Érkezők: Szabó Norman (FTC II)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Rácz Márk (Gödöllő), Pallagi Botond (Érd), Németh Gábor (Érd)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Majoros Árpád (szabadon igazolható), Nyilas Elek (szabadon igazolható), Rusvay Gergely (szabadon igazolható), Szenes Bence (szabadon igazolható), Szentpéteri Viktor (MTK)
Kölcsönbe távozók:Dlusztus András (Békéscsaba)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mátyás Zsolt (Bp. Honvéd)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik