HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.03 15:57 Frissítve: 2018.07.03 16:16

NB II: magyar bajnok játékos érkezett a Gyirmóthoz

Egy plusz egy éves megállapodást kötött a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr Marek Strestíkkel – számolt be róla a klub honlapja.

HIRDETÉS

 

A cseh-magyar kettős állampolgárságú, cseh válogatott támadó a Győri ETO 2013-as NB I-es magyar bajnok csapatának meghatározó tagja volt. Marek Strestík az NB I-ben szerepelt még az MTK-ban, Mezőkövesden, míg az előző fél évet Kisvárdán töltötte, még a másodosztályban.

Strestíken kívül van egy másik érkező is Gyirmóton, a klub kétéves szerződést kötött Heffler Norberttel. A dunaújvárosi születésű középpályás korábban a Lombard Pápa, a Paks, a  Siófok, a Pécs, a Balmazújváros és a Kisvárda együttesében is szerepelt.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők: Herjeczki Kristóf (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Heffler Norbert (Kisvárda), Kontár Zoltán (szlovákiai, FC DAC 1904 – Szlovákia), Marek Strestík (cseh-magyar, Kisvárda), Vólent Roland (Siófok)
Távozók:
Achim Zoltán (szabadon igazolható), Burányi Tamás (szabadon igazolható), Kőris Krisztián (kölcsönbe távozik), Kovács Zsolt (szabadon igazolható), Laki Balázs (szabadon igazolható), Lengyel Dániel (szabadon igazolható), Németh Zsolt (szlovákiai, szabadon igazolható), Kiss Máté (ZTE), Paku Roland (szabadon igazolható), Présinger Ádám (szabadon igazolható), Sebők Zsolt (szabadon igazolható), Stieber András (szabadon igazolható), Vörösbaranyi Armand (Ménfőcsanak, szabadon igazolhatóként)
 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS