NB II: Kitl Miklós Békéscsabára igazolt – hivatalos

Vágólapra másolva!
2020.07.07. 14:16
null
Kitl Miklós Dorog után Békéscsabán futballozik (Fotó: Tumbász Hédi)
A pályafutása során Kecskeméten, Diósgyőrben és Dorogon is megforduló 23 éves középpályás, Kitl Miklós a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

 

A 23 éves Kitl Miklós pályafutása álomszerűen kezdődött az NB I-ben, hiszen 2014-ben – az élvonal akkori legfiatalabb játékosaként – kecskeméti színekben az első meccsén rögtön gólt lőtt a Ferencvárosnak. Az első idényében 26 mérkőzésen lépett pályára, négy gólt szerzett és rögtön az évad legjobb fiatal játékosának is megválasztották. A védekező középpályás ezután Diósgyőrbe szerződött, ahol már csak 22 meccs jutott neki az NB I-ben.

2018 óta a másodosztályú Dorogban igyekezett újraépíteni magát. Az eltelt két és fél év alatt szinte végig alapember volt, a májusban befejezettnek nyilvánított idényben 16 NB II-es meccsen játszott, és egy gólt szerzett. Ám Dorogon nem akarta folytatni, nem fogadta el a klub szerződéshosszabbításra tett ajánlatát.

Békéscsabán kifejezetten nagy reményeket fűz szerepléséhez a klubvezetőség és a szakmai stáb is.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők: Bora György (Siófok), Hodonicki Márk (Békéscsaba II), Kitl Miklós (Dorog), Paudits Patrik (Dorog)
Távozók: Burai Erik (?), Dávid Zoltán Gergő (Kazincbarcika), Faragó Tomás (?), Lustyik Levente (MTK kölcsönből vissza), Polényi Gábor (?), Zahorán Balázs (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik