NB II: sportemberhez méltatlan magatartás – a kirúgott cáfol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.28. 15:31
Felbontotta Varga Alfréd technikai vezető szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE vezetősége; a klub új technikai vezetője Takács Ákos lett – számolt be róla a klub honlapja.

Varga Alfrédot a Soproni Vasutas Futball Kft. 2014 nyarától megbízási szerződés alapján, mellékállásban alkalmazta technikai vezetőként.Varga Alfrédot a Soproni Vasutas Futball Kft. 2014 nyarától megbízási szerződés alapján, mellékállásban alkalmazta technikai vezetőként.

Pöltz Róbert ügyvezető-igazgató a klub honlapján elmondta: a szerződés felbontását az indokolta, hogy a technikai vezető a főállása mellett nem tudta teljes egészében ellátni a rá bízott feladatokat, emellett többször is sportemberhez méltatlanul viselkedett.

Varga Alfréd a felmentése után, szeptember 30-ig a járandóságát megkapja.

A Soproni VSE technikai vezetői feladatait a jövőben Takács Ákos látja el, aki csak névrokona a korábbi ferencvárosi és kispesti futballistának.

Varga Alfréd elkeseredve a következőket mondta az SVSE Szurkolói Klubjának Facebook-oldala szerint:

„Valószínű, Pöltz Róbert gyorsan felejt, mivel nem közös megegyezéssel váltunk el, hanem nemes egyszerűséggel kirúgott. Kezemben van az írásos felmondás. Az indoklás gyenge és alaptalan. Nem értem az okokat; egy éve csináltam a munkámat, minden jó volt, most meg minden rossz lett. Ötvenhárom éve kötődöm az egyesülethez, itt nőttem fel, itt voltam aktív játékos, edző, szakosztályvezető és eddig a technikai vezető is.”

A soproni csapat négy forduló után egy ponttal az NB II 14. helyén áll, szombaton, 19 órakor a Dunaújváros otthonában játszik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik