NB II: kikaptak a pályaavatón, ezért kárpótolják szurkolóikat

Vágólapra másolva!
2020.08.22. 09:57
null
A kazincbarcikai stadion lelátója (Fotó: Ádám János/Észak-Magyarország)
A vereséggel végződő pályaavató mérkőzés (PMFC, 0–1) nyomán úgy döntöttek Kazincbarcikán, hogy a következő, Dorog elleni hazai mérkőzésen a csapat labdarúgói fizetik a szurkolók belépőjegyének árát – tudtuk meg az NB II-es klub hivatalos honlapjáról.

 

„Azt gondolom, nemcsak a létesítménnyel, hanem a mérkőzés színvonalas szervezésével, az esti rendezéssel, a büfével, a jegyértékesítés módjainak bővítésével szintet tudtunk lépni szurkolóink megelégedésére” – olvasható Sztupák Péter klubtulajdonos szurkolókhoz intézett nyílt levelében.

A klubhonlapon olvasható tulajdonosi közleményben a tulajdonos arról ír: nemcsak ő, hanem a labdarúgók is nagyon készültek az évek óta várt eseményre, a modern barcikai futballkomplexum felavatására, a mérkőzés mégsem alakult jól.

„Egy dolgot kértem a pályaavató mérkőzés előtt a csapattól: itthon játszunk, ezért ha vesztésre állunk, vagy akár ki is kapunk, küzdjetek úgy a végtelenségig, hogy emelt fővel jöjjünk le a pályáról, de sajnos ez nem így alakult. Nagyon szomorúan álltam én is a pálya mellett, és amikor utoljára belefújt a mérkőzés játékvezetője a sípjába, legszívesebben azonnal hazamentem volna a standionból” – folytatódik a levél.

A történtekért közösen vállalják a felelősséget, mert úgy érzik, ezzel a vasárnap estével „tartoznak” szurkolóiknak.

„Így olyan közös döntés született, hogy a Kolorcity Kazincbarcika SC játékosai az augusztus 26-i, Dorog elleni hazai mérkőzésre meghívják a tisztelt szurkolóinkat azzal, hogy a jegyek árát most a játékosok maguk fogják állni. Ennek értelmében a játékoskeret vásárolja meg minden kilátogató szurkoló jegyét. És hogy még jobb kedvvel érkezzenek hozzánk a szurkolók, a mérkőzésen a KBSC FC Kft. vendégül lát minden szurkolót egy italra (sör vagy üdítő).”

A Kazincbarcika négy forduló után két ponttal a 17. helyen áll, és a jövő szerdai, Dorog elleni meccset megelőzően vasárnap Soroksáron vendégeskedik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik