NB II: két héten belül tisztázódhat a jövő Sopronban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.12. 11:58
Az elmúlt időszakban felröppent a hír, hogy kérdésessé válhat a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE jövője, mivel a főtámogató Swietelsky nyáron elhagyhatja a klubot. A bizonytalanságra korábban maga a szakmai igazgató, Supka Attila is célzott, Skála János elnök azonban a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy tárgyalnak a főszponzorral és két héten belül eldőlhetnek a legfontosabb kérdések.

„Nem tudom megerősíteni az információt, hogy a Swietelsky elhagyná a klubot – mondta Skála János az NSO-nak. – Szeretnénk, ha folytatódna az együttműködés a Swietelskyvel és a Haladással is, jelenleg tárgyalunk a továbbiakról, és várhatóan két héten belül dőlhetnek el a legfontosabb kérdések.”

A Swietelsky Vasúttechnika Kft. 2016 januárjában kötött szponzorációs szerződést a Soproni VSE-vel, a klub anyagi helyzete akkor stabilizálódott.

Az egyesületnél egyébként még nem kezdődtek el a tárgyalások a lejáró szerződésű játékosokkal (úgy tudjuk, hogy szinte mindenki érintett), erre akkor kerül majd sor, ha az elöljárók már látják, milyen feltételeik lesznek a következő szezonra.

A Sopron a labdarúgó NB II 29. fordulójában ma, 18 órai kezdettel a Cigándot fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik