HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.21 12:07 Frissítve: 2018.06.21 13:59

NB II: kárpátaljai játékos a Barcika első új igazolása

Toma György személyében megvan a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika első új igazolása – számolt be róla a klub honlapja.

HIRDETÉS

 

Aláírt a Kazincbarcikához Toma György, aki a legutóbb a Cigándot erősítette, de korábban szerepelt Kisvárdán is.

A 22 éves kárpátaljai játékos az előző szezonban az NB III-ban és a Magyar Kupában 28 mérkőzésen lépett pályára és 7 gólt szerzett. Nyáron a FIFA által nem elismert labdarúgó-szövetségek számára megrendezett világbajnokságon Kárpátalja csapatával megszerezte az első helyet – sőt, az elődöntőben két gólt szerzett, míg a döntőben a büntetőrúgások során talált be.

További hír a Kazincbarcika háza tájáról, hogy a hátvéd Heil Valter meghosszabbította szerződését, míg a Nemzeti Sport úgy tudja, hogy egy másik védő is csatlakozhat a kerethez, a Zalaegerszegről biztosan távozó Polényi Gábor.

A Kazincbarcika hétfőn kezdi el a felkészülést Koleszár György vezetésével.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők: Toma György (Cigánd)
Távozók: Boros Gábor (Diósgyőri VTK – kölcsönből vissza), Engel Alex (szabadon igazolható), Murai Márk (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Orovecz Ádám (Balmazújváros – kölcsönből vissza), Raul-Ioan Palmes (román, Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Sigér Ákos (szabadon igazolható)

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS