NB II: kapust, védőket és középpályást igazolt a Szolnok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.23. 20:44
Somogyi Csaba, Papp Szilárd, Villám Balázs és Lőrinczy Attila személyében négy játékossal erősítette meg a keretét a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV – számolt be róla a klub honlapja.

A 30 esztendős Somogyi Csaba Gyirmótról érkezett. A játékos korábban első számú kapusnak számított a győrieknél, de az őszi idényben csak két NB II-es bajnokin kapott lehetőséget.Somogyi Csaba Gyirmótról érkezett. A játékos korábban első számú kapusnak számított a győrieknél, de az őszi idényben csak két NB II-es bajnokin kapott lehetőséget.

A 24 esztendős középső védő, Papp Szilárd Felsőtárkányból jött Csábi József együtteséhez, a hátvéd a 2011–2012-es kiírásban már szerepelt a Szolnokban. A másik újonnan érkező hátvéd, a 26 éves Villám Balázs komolyabb élvonalbeli múlttal is büszkélkedik, hiszen előző csapata, a Dunaújváros színeiben 25 alkalommal szerepelt az NB I-ben, de korábban a Vasasban is játszott 11 első osztályú bajnokin.

A negyedik új igazolás, a 21 esztendős középpályás Lőrinczy Attila a Honvédtól érkezett fél évre kölcsönbe. Ő az NB III-as Honvéd-MFA-ban ősszel 11 bajnokin öt gólt szerzett.

A Szolnok egyébként ma érkezett meg Sárvárra, ahol egy hétig edzőtáborozik. A Tisza-partiak már le is játszották az első felkészülési mérkőzésüket az edzőtáborban, a Vasastól 4–0-s vereséget szenvedtek.

Az NB II-es csapatok mai felkészülési meccseiről ide kattintva olvashat!

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZOLNOKNÁL
Érkezők:
Papp Szilárd (Felsőtárkány), Somogyi Csaba (Gyirmót FC Győr), Villám Balázs (Dunaújváros)
Kölcsönbe érkezők: Lőrinczy Attila
(Honvéd-MFA)
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók: Papucsek Barna (szabadon igazolható), Pokorni Péter (szabadon igazolható), Tóth Bence (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik