HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.14 13:53 Frissítve: 2018.06.14 14:03

NB II: kapus és középpályás is távozik Nyíregyházáról

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus a klubhonlapon bejelentette, hogy Megyeri Gábor és Szabó Bence távozik a szabolcsiaktól.

HIRDETÉS

 

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Nyíregyháza Megyeri Gáborral. A 21 esztendős kapus 2017 elején érkezett Nyíregyházára, és az előző idényben öt tétmérkőzésen (három bajnokin és két MK-találkozón) védett.

A 20 éves támadó, Szabó Bence a téli szünetben érkezett a Szparihoz kölcsönbe a Videotontól. Ma a két klub, illetve a játékos megállapodott a szerződésbontásról, így a labdarúgó – a szerződés lejártához képest fél évvel korábban – visszatér a székesfehérváriakhoz. A 20 éves játékos a szabolcsiaknál hét mérkőzésen jutott szóhoz a tavasszal, kétszer kezdőként, ötször csereként.

Közben a nyíregyháziak vezetősége folyamatosan tárgyal a leendő új játékosokkal, többen a jövő héten már Nyíregyházán lehetnek.

Június 18-án, hétfőn reggel orvosi vizsgálattal kezdi el a csapat a felkészülést, majd aznap 18 órától lesz az első edzés.

Hat találkozó szerepel a felkészülési programban, június 30-án Debrecenben a DVSC lesz az első ellenfele a Szparinak, majd július 7-én a Monort fogadják. Július 14-én délelőtt Mezőkövesden lépnek pályára, aznap este hat órától pedig a Kisvárdát látják vendégül. A tervek szerint július 21-én is két meccset játszik a gárda, itt még zajlanak a tárgyalások a leendő ellenfelekkel.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Bíró Dominik (Nyírbátor – kölcsönből vissza), Csernák Martin (Nyírbátor – kölcsönből vissza), Horváth Ferenc (Cigánd – kölcsönből vissza), Szegedi Bence (Cigánd – kölcsönből vissza), Tóth László (Szolnoki MÁV FC)
Távozók: Csilus Ádám (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Holdampf Gergő (Bp. Honvéd), Gréczi Gábor (szabadon igazolható), Megyeri Gábor (szabadon igazolható), Papp Máté (szabadon igazolható), Szabó Bence (Videoton – kölcsönből vissza) 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.06 13:33:49

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Száguldott tavasszal a Budaörs; az „örök beugró” bent tartotta a Budafokot; kiesett a „döntetlenkirály” – NB II-es értékelés.

2018.06.02 22:06:28

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Siófoki vereséggel zárta a szezont a bajnok MTK, kiütéssel nyert a Kisvárda.

2018.05.31 21:55:54

Labdarúgó NB II PÓR KÁROLY

Bozsik József unokája korrekorderként bizonyíthat. Vallja, a futball olyan, mint a művészet.

2018.05.27 16:58:48

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Életben tartotta reményeit a ZTE • Az ETO győzött a megyei rangadón • A Szeged 2011 nem bírt a Siófokkal.

HIRDETÉS
HIRDETÉS