HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.14 13:53 Frissítve: 2018.06.14 14:03

NB II: kapus és középpályás is távozik Nyíregyházáról

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus a klubhonlapon bejelentette, hogy Megyeri Gábor és Szabó Bence távozik a szabolcsiaktól.

HIRDETÉS

 

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Nyíregyháza Megyeri Gáborral. A 21 esztendős kapus 2017 elején érkezett Nyíregyházára, és az előző idényben öt tétmérkőzésen (három bajnokin és két MK-találkozón) védett.

A 20 éves támadó, Szabó Bence a téli szünetben érkezett a Szparihoz kölcsönbe a Videotontól. Ma a két klub, illetve a játékos megállapodott a szerződésbontásról, így a labdarúgó – a szerződés lejártához képest fél évvel korábban – visszatér a székesfehérváriakhoz. A 20 éves játékos a szabolcsiaknál hét mérkőzésen jutott szóhoz a tavasszal, kétszer kezdőként, ötször csereként.

Közben a nyíregyháziak vezetősége folyamatosan tárgyal a leendő új játékosokkal, többen a jövő héten már Nyíregyházán lehetnek.

Június 18-án, hétfőn reggel orvosi vizsgálattal kezdi el a csapat a felkészülést, majd aznap 18 órától lesz az első edzés.

Hat találkozó szerepel a felkészülési programban, június 30-án Debrecenben a DVSC lesz az első ellenfele a Szparinak, majd július 7-én a Monort fogadják. Július 14-én délelőtt Mezőkövesden lépnek pályára, aznap este hat órától pedig a Kisvárdát látják vendégül. A tervek szerint július 21-én is két meccset játszik a gárda, itt még zajlanak a tárgyalások a leendő ellenfelekkel.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Bíró Dominik (Nyírbátor – kölcsönből vissza), Csernák Martin (Nyírbátor – kölcsönből vissza), Horváth Ferenc (Cigánd – kölcsönből vissza), Szegedi Bence (Cigánd – kölcsönből vissza), Tóth László (Szolnoki MÁV FC)
Távozók: Csilus Ádám (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Holdampf Gergő (Bp. Honvéd), Gréczi Gábor (szabadon igazolható), Megyeri Gábor (szabadon igazolható), Papp Máté (szabadon igazolható), Szabó Bence (Videoton – kölcsönből vissza) 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.

2018.11.22 23:11:37

Labdarúgó NB II N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Újoncként lettünk hatodikok, nagy siker volt ez, hírlett, távolabbról is jöttek „igazi” focihangulatot átélni, s Zalaegerszeg az első (meg a második?) évben amolyan labdarúgó-fellegvárnak (reménységnek?) számított.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS