NB II: jól halad Bajzát felépülése a Szparinál, de a cseréje kidőlt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.16. 08:35
A hétvégi, SVSE-GYSEV elleni mérkőzésen sérülés miatt Bajzát Péter, Szokol Zsolt és Paku Roland sem szerepelhetett a Nyíregyháza színeiben, sőt a találkozón a Bajzátot helyettesítő Máté János is megsérült – számolt be róla a nyíregyházi klub honlapja.

Bajzát Péter dereka a múlt pénteki edzésen csípődött be, így a Sopron ellen nem tudta vállalni a játékot. A házi góllövőlistát vezető csatár felépülése viszont jól halad, így elképzelhető, hogy a hétvégén Balmazújvárosban már pályára léphet. Az SVSE-GYSEV ellen a támadóposzton helyette kezdő Máté János a mérkőzés közben húzódott meg, le is kellett cserélni, így az ő balmazújvárosi játéka kérdésessé vált.

A jobbhátvéd Szokol Zsoltnak rövid időn belül kétszer fordult ki a bokája, és bár nincs szalagszakadása, gyulladás keletkezett a testrészen, ezért nagyon lassan gyógyul. A játékos speciális kezelést kapott, ezzel próbálják gyorsítani a gyógyulási folyamatot.

Szilágyi Péter sem járt sokkal jobban, az ő arcát egy soproni játékos karmolta végig, így jelenleg hatalmas karcolás díszeleg rajta. Paku Roland viszont folyamatosan nyeri vissza az erejét, már nem érez fájdalmat, és a múlt hetet végig a csapattal edzette, így szombaton pályára léphet Balmazújvárosban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik