NB II: jól halad a horrorsérülést szenvedő győri felépülése

Vágólapra másolva!
2020.04.08. 16:56
Egyre jobb állapotban van a szeptember közepén a Nyíregyháza elleni másodosztályú bajnokin horrorsérülést szenvedő Szimcso Viktor. A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr balszélsője lassan fél éve a rehabilitációs gyakorlatokat végzi, és ha sikerül tartani az eredeti terveket, akkor a nyáron visszatérhet – számolt be róla a kisalfold.hu.

„Már sokkal jobban érzem magam, fokozatosan javul az állapotom – részletezte a megyei portálon a 21 esztendős Szimcso Viktor. – A felépülésem a terveknek megfelelően jól halad, a rehabilitációs és erőnléti edzők által előírt programnak is köszönhetően. Minél több ideje edzek, annál jobban közelítek az optimális helyzethez. Nem távolodtam el a csapattól, tartom a kapcsolatot a társakkal. Jelenleg itthon vagyok a családommal, és együtt igyekszünk átvészelni a járványt. Délutánonként edzek, esténként pedig filmeket nézek, ezzel telnek a napjaim.”„Már sokkal jobban érzem magam, fokozatosan javul az állapotom – részletezte a megyei portálon a 21 esztendős Szimcso Viktor. – A felépülésem a terveknek megfelelően jól halad, a rehabilitációs és erőnléti edzők által előírt programnak is köszönhetően. Minél több ideje edzek, annál jobban közelítek az optimális helyzethez. Nem távolodtam el a csapattól, tartom a kapcsolatot a társakkal. Jelenleg itthon vagyok a családommal, és együtt igyekszünk átvészelni a járványt. Délutánonként edzek, esténként pedig filmeket nézek, ezzel telnek a napjaim.”

Januárban az ETO FC Győr részéről a Kisalföldnek azt mondták Szimcso állapotáról, hogy: „sokkal gyorsabb Viktor felépülése, mint azt vártuk, ami jó jel. A labdás edzéseket még nem kezdhette el, de ez lesz a döntő pont, hogy erre hogyan reagál majd a térde. A szakemberek folyamatosan ellenőrzik Viktor állapotát, és legjobb esetben már akár a bajnoki év végén pályára léphet.”

Mint ismert, Szimcso Viktor szeptember 18-án az ETO FC Győr–Nyíregyháza mérkőzés utolsó percében Gulyás Máté brutális belépője nyomán szenvedett elülső kereszt- és oldalszalag-szakadást, valamint a porc is leszakadt a bal térdében, így félő volt, hogy a játékos-pályafutása veszélybe kerül. A belépő után a győri támadó lábán olyan súlyos sebek keletkeztek, ami miatt több hétre el kellett halasztani a műtétet a fertőzés veszélye miatt, s csak október 8-án feküdhetett kés alá. A térdspecialista szerint szerencséje volt, hogy a lába a levegőben volt, ugyanis ha a földön találja el a védő, valószínűleg az egész térdét szétszakítja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik