NB II: jó nevű futballistákra sértődött meg a Mezőkövesd

Vágólapra másolva!
2012.08.15. 15:16
Az első ötbe vágyik az NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd. Véber György vezetőedző szerint ez már teljes mértékben az ő csapata, az első helyre is esélyesek, bár voltak olyan neves labdarúgók, akik a tárgyalások során úgy viselkedtek, ami nem tolerálható, így ők nem is kaptak szerződést.

„A nevek már nem lényegesek, de jó nevű futballistákról van szó. Egyikük ügynöke magatartásának köszönheti, hogy nem szerződtettük, míg volt. aki másként értelmezett egy kézfogást. Mindegy, nem foglalkozom már ezekkel a dolgokkal" – nyilatkozta Véber György vezetőedző a haon.hu oldalának.haon.hu oldalának.

„Jó pár labdarúgótól megváltunk, és jó párat igazoltunk, a tavaszi két hónap, plusz a mögöttünk hagyott hat hét után már nem is mondhatnék mást, minthogy ez a Mezőkövesd teljes mértékben az én Mezőkövesdem. Nem vagyok kifogásokat kereső edző, az én munkám révén leszünk sikeresek vagy nem sikeresek. Nyilvánvaló, hogy nem szeretnék nem sikeres lenni, mert elég nagy a tét számomra" – tette hozzá a szakember.

„Tudom, nem mi leszünk a toronymagas esélyesek, és hogy nagy harc folyik majd az ötbe jutásért, viszont én azt gondolom, hogy két-három csapat viaskodhat az első helyért: a Békéscsaba, a Nyíregyháza, és mi. Magunkat nem alaptalanul sorolom ide, abból indulok ki, amilyen impulzusok értek, amiket tapasztaltam, hogy a csapat az utóbbi két hétben rendkívül jó benyomást tett rám. Látom, mire vagyunk képesek, és láttam azt is, hogy az NB I első három fordulójában milyen játékot nyújtottak a csapatok" – latolgatta az esélyeket a vezetőedzőként korábban a Lombard FC-nél is megforduló Véber.

Az előző idényben az NB II Keleti csoportjában ötödik helyen végző Mezőkövesd keretéből többen távoztak: Sivák Sándor (abbahagyta), Vámosi Csaba (Nagybátony), Kerényi Gábor (Salgótarján), Kákonyi Dániel (Vác), Haburcsák Bertalan (Nyírbátor), Sebe Attila (Bükkábrány, kölcsönbe), Gallik Gábor (Bükkábrány, kölcsönbe), Husanik Patrik (Kazincbarcika), Szabó Ádám (Putnok), Stefan Enescu (Gloria Bistrita, román), Olasz Dénes (kölcsönbe, ?).

Természetesen érkezők is akadnak: Hegedűs Csaba (Vác), Bényei Balázs (Debreceni VSC), Szalai Vilmos (Mainz tartalék), Éles Szilárd (Siófok), Sigér Dávid (Debreceni VSC), Dobos Attila (Diósgyőri VTK), Bognár István (Újpest FC), Szabó Viktor (BKV Előre).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik