NB II: „Jó formát mutattam, de a Fradinál nem számoltak velem”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.06. 14:25
A labdarúgó NB II-ben 2. helyen telelő Soroksár téli érkezői frissítést hoztak a támadójátékba, Nagy Olivér és Popov Patrik is gólt szerzett a törökországi edzőtábort megelőző utolsó felkészülési mérkőzésen. Mindketten nyilatkoztak is új csapatukról.

Az NB III-as III. Kerületet 4–0-ra győzte le a Soroksár szombaton. A gólszerzők közé a Gyirmótról szerződtetett Nagy Olivér és a Ferencvárostól kölcsönbe érkező Popov Patrik is feliratkozott.

„Jó érzés góllal bemutatkozni a csapatban. Az utóbbi időben meccshiányban szenvedek, de a bajnokság kezdetéig még van időm behozni a lemaradásomat” – mondta a Soroksár Tv-nek Nagy Olivér.

„Ha sikerül kihoznom magamból a maximumot, akkor nem lesz gond a kezdőbe kerüléssel sem” – tette hozzá a korábbi U-válogatott középpályás.

„Szerencsére a második mérkőzésemen sikerült megszereznem az első gólomat, emiatt nagyon boldog vagyok. Jó formát mutattam a tavalyi őszi szezonban, de sajnos nem vettek számításba a Fradi első keretében” – nyilatkozta Popov Patrik, aki az FTC NB III-as csapatában 19 bajnoki meccsen nyolc gólt szerzett az ősszel.

„Jó csapatokkal mérkőzünk meg, szóval hasznosnak ígérkezik a törökországi edzőtábor. Bízom benne, hogy a következő fél évben minél több játéklehetőséghez jutok, szeretném gólokkal és gólpasszokkal segíteni a csapatomat” – fejtette ki a támadó.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik