HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.01.07 15:14 Frissítve: 2016.01.07 15:56

NB II: ismét tőkeerős szponzor Sopronban, edzőtábor is lesz

Szponzorációs szerződést kötött a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE, valamint a Swietelsky Vasúttechnika Kft. A megállapodás értelmében mostantól Swietelsky-Soproni VSE néven szerepel az együttes a bajnokságban.

HIRDETÉS

 

A megállapodás értelmében a cég tehát névadó szponzora lesz az NB II-ben jelenleg 11. helyen álló Soproni VSE-nek.

A korábbi főszponzor, a GYSEV kiválása után múlt nyáron vált bizonytalanná a Soproni VSE helyzete. Akkor Sopron város önkormányzata segítette ki a klubot, miután 43 millió forintos, egyszeri támogatásról döntött a képviselő-testület. A klub vezetői ősszel sikeres tárgyalásokat folytattak, melynek eredményeként létrejött a most aláírt szerződés.

„Örülök neki, hogy sikerült stabilizálni a klub anyagi helyzetét. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a soproni városvezetésnek, valamint a Swietelsky Vasúttechnika Kft. cégvezetőjének. A megállapodásnak köszönhetően arra is lehetőségünk lesz, hogy tíznapos törökországi edzőtáborban, optimális körülmények között készüljön a csapat a tavaszi szezonra” – mondta a klub honlapján Skála János, az SVSE elnöke.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS