NB II: ismét számíthat a PAFC kölcsönjátékosaira a Csákvár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.03. 22:03
A labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár újabb egy évre kölcsönkapja a Puskás Akadémiától Molnár Tibort, Oldal Tibort és Fényes Szabolcsot – számolt be róla a klub honlapja.

„A tárgyalások hamarosan véget érnek, a három távozó kivételével (Gajdos Zsolt, Horváth Roland, Varga Zoltán) a tavaszi keret többi tagjával sikerül megállapodnunk a közös folytatásról – mondta Toldi Gábor vezetőedző a klub honlapján. – Hogy megnyugtassam szurkolóinkat, Domján Attilától kezdve Szalai Tamáson át Dulló Martinig mindenki itt van, sőt, bár Kocsis Gábor szerződése lejárt Dunaújvárosban, az új szezonban rá, már mint saját játékosunkra számítunk. A Puskás Akadémiától pedig újabb egy esztendőre megkaptuk Molnár Tibort, Fényes Szabolcsot és Oldal Tibort."Toldi Gábor vezetőedző a klub honlapján. – Hogy megnyugtassam szurkolóinkat, Domján Attilától kezdve Szalai Tamáson át Dulló Martinig mindenki itt van, sőt, bár Kocsis Gábor szerződése lejárt Dunaújvárosban, az új szezonban rá, már mint saját játékosunkra számítunk. A Puskás Akadémiától pedig újabb egy esztendőre megkaptuk Molnár Tibort, Fényes Szabolcsot és Oldal Tibort."

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ AQVITAL FC CSÁKVÁRNÁL

Érkezők: Kocsis Gábor (Dunaújváros – kölcsön után végleg), Racskó Roland (Szolnok)
Kölcsönbe érkezők: Fényes Szabolcs (Puskás Akadémia), Molnár Tibor (Puskás Akadémia), Oldal Tibor (Puskás Akadémia)

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Milinte Árpád (Dunaújváros)
Távozók: Horváth Roland (ZTE), Varga Zoltán (Velence, ?)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Burucz Barna (Dunaújváros), Gajdos Zsolt (Puskás Akadémia, onnan Szolnok), Milinte Árpád (Dunaújváros – kapusedző lesz)
Távozhatnak:

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik