NB II: ismét pénteken játszaná hazai meccseit a Csákvár

Vágólapra másolva!
2016.07.02. 11:10
Elkerülné a Videotonnal és a Puskás Akadémiával való időpontütközést a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár, ezért ismét péntekenként játszaná a hazai bajnoki mérkőzéseit – számolt be róla a klub honlapja.

„Szeretnénk visszatérni a szurkolóink által korábban már megszokott pénteki hazai mérkőzésekhez – mondta a klub honlapján a csapat technikai vezetője, Hegedűs Ferenc. – Mivel Csákvártól alig néhány kilométerre, Felcsúton rendezi hazai találkozóit a Puskás Akadémia és a Videoton is, mindenképpen szeretnénk elkerülni a velük való időpontütközést. Remélhetően az MLSZ is méltányolja a kérésünket, hiszen ezáltal mindkét helyszínen több néző foglalhat helyet a lelátón, s engedélyezi számunkra a pénteki rendezést."Hegedűs Ferenc. – Mivel Csákvártól alig néhány kilométerre, Felcsúton rendezi hazai találkozóit a Puskás Akadémia és a Videoton is, mindenképpen szeretnénk elkerülni a velük való időpontütközést. Remélhetően az MLSZ is méltányolja a kérésünket, hiszen ezáltal mindkét helyszínen több néző foglalhat helyet a lelátón, s engedélyezi számunkra a pénteki rendezést."

Végleges döntés a jövő héten várható, az MLSZ-ben ekkor készítik el a következő szezon sorsolását is.

A Csákvárhoz kapcsolódó további hír, hogy bár a klubvezetőség már mindenben megegyezett a lejáró szerződésű belső védővel, Racskó Rolanddal, a játékos június 30-án – aznap járt le az eredeti kontraktusa – meggondolta magát, s bejelentette, hogy mégis távozik. Racskó várhatóan az újonc Kozármislenyhez igazol.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL
Érkezők:
Dániel Csaba (Dunaújváros), Horváth Roland (ZTE, szabadon igazolhatóként), Kiprich Dániel (Videoton II), Oldal Tibor (Puskás Akadémia, kölcsön után végleg), Molnár Tibor (Puskás Akadémia, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők: Damásdi Alex (Puskás Akadémia), Erdei András (Puskás Akadémia), Mészáros Dávid (Puskás Akadémia), Pintér Bence (Puskás Akadémia, ismét kölcsönbe), Vallejos Dominique (Videoton II)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Székely György (Paks)
Távozók: Gróf Dávid (Bp. Honvéd), Karacs Roland (szabadon igazolható), Molnár Csaba (Puskás Akadémia, szabadon igazolhatóként), Racskó Roland (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Fényes Szabolcs (Puskás Akadémia), Makrai Gábor (Puskás Akadémia), Spandler Csaba (Puskás Akadémia)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Kovács Attila

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik