NB II: ismét Nyíregyházán a háromszoros gólkirály – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.28. 13:50
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online korábbi értesülései, a 36 éves, háromszoros gólkirály támadó, Bajzát Péter visszatért a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacushoz.

A 36 éves Bajzát Péter a 2006–2007-es, illetve a 2008–2009-es idényben a Győri ETO játékosaként volt a legjobb gólszerző az élvonalban, az NB II-ben pedig a 2013–2014-es kiírásban lett gólkirály a Nyíregyháza színeiben. A 2016–2017-es szezonban Soroksáron 22 meccsen öt gólt jegyzett az NB II-ben. A következő egy évben ismét a Spartacusban játszik majd.

„Megkerestek a nyíregyházi vezetők és nagyon könnyen megállapodtunk – mondta a rutinos támadó a klub honlapján, amely most hozta nyilvánosságra az igazolást. – Szép emlékek kötnek a városhoz és a szakmai háttér is adva van a megfelelő munkához, így örömmel mondtam igent. Úgy segítem a klubot, ahogy tudom – ha kell, a kispadról beszállva, ha kell, kezdőként. Tudom, hogy mindenki azt várja, ott folytatom, ahol korábban abbahagytam, és én igyekszem majd kihasználni a lehetőségeket.”

A játékos pénteken csatlakozik a kerethez.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Bajzát Péter (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Fodor Ferenc (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Gajdos Zsolt (Haladás, szabadon igazolhatóként), Kelemen Dávid (Paks, legutóbb békéscsabai kölcsönben) Papp Máté (Budaörs), Jova Levente (FTC, legutóbb soroksári kölcsönben), Csilus Tamás (FTC, legutóbb soroksári kölcsönben), Dragóner Filip (FTC, kölcsön után végleg), Silye Erik (FTC, legutóbb soroksári kölcsönben)
Kölcsönbe érkezők: Kesztyűs Barna (Paks)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Dvorschák Gábor (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Pálinkás Gergő (lejár a szerződése), Perger Bence (lejár a szerződése), Törtei Tamás (Cegléd), Tisza Tibor (DVSC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Harsányi Zoltán, Máté Péter, Tamási Zsolt, Úr László, Vámos Márk

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik