HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.09.21 06:55 Frissítve: 2014.08.17 02:32

NB II: hosszú kihagyás vár a Kisvárda hátvédjére

Az utóbbi időben pályafutása talán legjobb formájában futballozó kisvárdai Lakatos István a múlt heti, Szolnok elleni NB II-es bajnoki mérkőzésen szenvedett előbb könyök-, majd térdsérülést, aztán az egyik heti edzésen rásérült a térdére, így térdszalagszakadása miatt legkorábban csak jövő tavasszal léphet újra pályára.

HIRDETÉS

 

A szon.hu számolt be Lakatos István sérüléséről, megemlítve, hogy a 32 esztendős védő már túl is esett a műtéten, amelyet Székesfehérváron dr. Abkarovics Géza végzett el.

„A beavatkozás jól sikerült, és bár több hónapos kihagyás vár rám, nem hátrálok meg, vissza fogok térni a pályára az eddigi legsúlyosabb sérülésemet követően” – mondta Lakatos István.

Révész Attila, a Kisvárda labdarúgócsapatának szakmai igazgatója hozzátette: ismerve játékosa fizikai állapotát és mentalitását, biztos benne, hogy a tavaszi szezonra már teljes értékű harcos lesz az egyik legmegbízhatóbb játékosa, akit addig házon belül kell pótolni.

A Kisvárda szombaton az NB II 6. fordulójában 16 órától a Tatabányát fogadja a várkerti stadionban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS