NB II: hiányzók és érkezők is a Puskás Akadémiánál

Vágólapra másolva!
2013.01.11. 11:40
Több új játékos is megjelent a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Puskás Akadémia FC első edzésén. A Videoton II-ből Nagy Zsolt került Benczés Miklós vezetőedző keretéhez, de egy 19 éves brazil próbajátékos is feltűnt Felcsúton.

„Kemény edzéssel kezdtük az évet, és a folytatásban is hasonló iram várható. Több új futballista is megjelent a csütörtöki első foglalkozáson. Nagy Dániel és Lencse László mellett velünk edzett Nagy Zsolt, aki az NB III-as Vidi II-ből került fel hozzánk, de edzésre jelentkezett egy 19 éves brazil próbajátékos is, aki posztját tekintve jobb oldali védő. Voltak hiányzóink is, Luque és Kleinheisler a Vidivel Spanyolországba utaztak, és pár nap múlva Fabio is csatlakozik hozzájuk. Polonkai és Margitics kisebb sérülés miatt nem tudott részt venni az első tréningünkön" – nyilatkozta a Puskás Akadémia vezetőedzője, Benczés Miklós a vidi.hu-nak. vidi.hu-nak.

„A játékosok jó állapotban tértek vissza a téli szünetről, úgy tűnik, mindenki elvégezte a rá kiszabott egyéni munkát, de minderről a jövő héten fogunk teljesen megbizonyosodni, amikor a labdarúgók orvosi és terheléses vizsgálaton esnek át. Január 23-án játsszuk az első edzőmeccsünket, méghozzá a Vidi II-vel. Ezt követően azonban már csak NB I-es gárdák ellen lépünk pályára. A programunk az alábbiak szerint alakul: január 26-án a Honvéd, 30-án a Pápa, február 2-án az Eger, 6-án a Siófok lesz az ellenfelünk, majd február 8-tól 17-ig törökországi edzőtáborban készülünk, ahol terveink szerint több nemzetközi meccset is játszunk. Törökország után még egyszer megmérkőzünk az Egerrel. Erős csapatok ellen fogunk tehát készülni a tavaszi szezonra" – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik