NB II: 7 új játékos, köztük a debreceni kedvenc fia Budafokon

Vágólapra másolva!
2017.07.20. 16:37
Hét új játékos szerződött a labdarúgó NB II-ben újonc Budafokhoz, míg Abu Attila és Grúz Tamás mellett két újabb labdarúgó távozott – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Két kapus mellett egy védő, három középpályás és egy támadó érkezett a labdarúgó NB II-ben újonc Budafokhoz a nyári átigazolási időszakban.

A kapusok közül a rutinos Somogyi Csaba a Honvédot, míg a fiatal, 19 éves Balogh Péter a Monort hagyta el a Budafok kedvéért.

Az egyaránt középpályás Vass Máté az SZTK-Erimától, Harsányi István a SZEOL SC-től, míg Kercsó Bence Dunaújvárosból érkezett a klubhoz.

A védő Kirják Henrik a Haladástól, a támadó Kerekes Krisztián – a korábbi remek debreceni csatár, a közönségkedvenc Kerekes Zsombor 19 éves fia – a DVSC-től jött (kölcsönbe).

Abu Attila és Grúz Tamás mellett távozott a klubtól Marczinka Tamás és Huszty Dániel is, azt még nem tudni, hogy ők hol folytatják pályafutásukat.

A Budafok kerete így 23 fős, tovább érkezőkre a bajnoki rajtig már nem lehet számítani.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAFOKNÁL
Érkezők
: Balogh Péter
(Monor), Harsányi István (SZEOL SC), Kercsó Bence (Dunaújváros), Kirják Henrik (Haladás), Somogyi Csaba (Bp. Honvéd), Vass Máté (SZTK-Erima)
Kölcsönbe érkezők: Kerekes Krisztián (DVSC-DEAC)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Távozók: Abu Attila (Vác), Grúz Tamás (III. kerületi TVE), Huszty Dániel (szabadon igazolható), Marczinka Tamás (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik