NB II: kilencen távoznak Ajkáról, az új pályaedző még játszik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.25. 16:48
Elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II augusztus 1-jén induló szezonjára az FC Ajka. Az első edzésen a kölcsönből visszatértek mellett már nem volt ott a klubtól távozó Csordás Szabolcs, Köles János, Tulipán Ákos, Varga Gábor és Szabó Zsolt sem, míg Mihalecz Péter visszavonult – számolt be róla a veol.hu.

Jákli Péter, a csapat vezetőedzője a megyei portálnak azt is elmondta, hogy a zalaegerszegi Czirjék Zoltán érkezése már biztos, a második új futballista pedig a legutóbb Balatonfüreden szereplő, saját nevelésű Pavlitzky Balázs lesz. Thomas Sowunmi amellett, hogy pályaedzőként dolgozik majd, játékosként továbbra is segíti az együttest.Czirjék Zoltán érkezése már biztos, a második új futballista pedig a legutóbb Balatonfüreden szereplő, saját nevelésű Pavlitzky Balázs lesz. Thomas Sowunmi amellett, hogy pályaedzőként dolgozik majd, játékosként továbbra is segíti az együttest.

Az Ajka célkitűzése a 6–10. hely valamelyikének megszerzése az új idényben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ AJKÁNÁL

Érkezők: Czirjék Zoltán (ZTE), Pavlitzky Balázs (Balatonfüred)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Asztalos Dávid (MTK), Csordás Szabolcs (?), Köles János (?), Mihalecz Péter (befejezi a labdarúgást), Pál Dávid (Vasas, ?), Szabó Zsolt (?), Tulipán Ákos (?), Varga Gábor (Haladás, ?), Zsirai Martin (Haladás, ?)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik