NB II: három NB I-es rutinnal bíró játékost igazolt az újonc

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.07. 11:36
Az FC Ajka hivatalos oldalán jelentette be, hogy Görgényi Dávid, Lengyel Béla és Nagy István is az NB II újoncánál folytatja pályafutását.

Az Ajka magabiztosan nyerte meg az NB III Nyugati csoportját, így a következő idényt már a másodosztályban kezdheti meg. A frissen feljutó csapat már most erősített az NB II-re, miután három új igazolást is bejelentett péntek délelőtt. három új igazolást is bejelentett péntek délelőtt.

Görgényi Dáviddal a védelmet erősítenék meg, ő a Vác FC-ből érkezik, de korábban megfordult a Vasasban is. Az NB I-ben kilenc, az NB II-ben százhetvenöt alkalommal játszott. A középpályára Lengyel Bélát és Nagy Istvánt szerződtették, előbbit a Budaörs, utóbbit a Mosonmagyaróvár csapatából. Lengyelnek tizenöt, Nagynak huszonhat első osztályú mérkőzés van a lábában, a másodosztályban pedig már rutinosnak számítanak, mivel mindketten több mint kétszáz meccsen léptek pályára. Lengyel Béla a támadósorban is bevethető, kilenc góljával a második legeredményesebb budaörsi volt Sajbán Máté után.

Ajkán nem csupán a játékoskeretben várhatóak változások, Schindler Szabolcs távozása után Kis Károly szakmai igazgatót szeretnék a kispadon tudni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik