NB II: három évvel hosszabbított az alapember Kazincbarcikán

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.07.07. 16:54
null
Fótyik Dominik (balra) hosszabbított a Kazincbarcikával (Fotó: Észak-Magyarország/Ádám János)
Három évvel meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika együttesével Fótyik Dominik – számolt be róla a klub honlapja.

 

Fótyik Dominik a 2012–2013-as bajnokság előtt érkezett Kazincbarcikára, de egy évvel később már a története során először az NB I-ben szereplő Mezőkövesdben futballozott. A 2014–2015-ös kiírást Kecskeméten töltötte kölcsönben, ezt újabb hároméves kövesdi szereplés követte. A belső védő 2018-ban igazolt újra Kazincbarcikára, ahol azóta a csapat egyik alapembere; a 2019–2020-as csonka idényben 26 mérkőzésen lépett pályára, és két gólt szerzett.

„Ez lesz zsinórban a harmadik idényem Kazincbarcikán, ahol most három évet hosszabbítottam – ecsetelte a 29 éves védő a kbsc.hu-n. – Nagyon várom a következő bajnokságot, mert hosszú időt töltöttünk futball nélkül. Boér Gábor irányításával három hete zajlanak az edzések, másik stílust próbálunk most ki, de azt gondolom, némi gyakorlás után jól fog menni. Remélem, minél előrébb végzünk majd a tabellán, talán a hatodik hellyel sem túlzok, és várjuk, hogy végre itthon játszhassunk, telt ház előtt.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők: Ádám Ferenc (Putnok – kölcsönből vissza), Dávid Zoltán Gergő (Békéscsaba), Lakatos Miklós (Putnok – kölcsönből vissza), Tóth László (Vasas – kölcsönből vissza)
Távozók: Fekete Ádám (?), Gábor Lukács (?), Géringer Tamás (Diósgyőr – kölcsönből vissza), Harangozó Bence (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik