NB II: hárman is hosszú távú új szerződést írtak alá Ajkán

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.04.14. 11:37
A labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka vezetősége gőzerővel dolgozik a következő idény keretének kialakításán. A mostani remek teljesítmény miatt a jelenlegi állomány egyben tartása a cél, így már három lejáró szerződésű labdarúgó, Csemer Gyula, Tóth Gergely és Balogh Márton is új megállapodást kötött a bakonyiakkal – számolt be róla a klub honlapja.



Csemer Gyula (fehérben) újabb négy évre írt alá Ajkán (Fotó: Balogh Ákos/Veszprém megyei Napló)
Csemer Gyula (fehérben) újabb négy évre írt alá Ajkán (Fotó: Balogh Ákos/Veszprém megyei Napló)



Elsőként Csemer Gyula írt alá új szerződést, a súlyos sérülésből nemrég visszatérő bal oldali védő most 2025 nyaráig kötelezte el magát a klubhoz. A 27 éves Csemer 2016 augusztusa óta erősíti az együttest, azóta több mint 100 bajnoki mérkőzésen szerepelt ajkai színekben.

A második szerződést hosszabbító labdarúgó a 28 éves Tóth Gergely, aki 2020 januárjában érkezett Kaposvárról Ajkára, és hamar meghatározó játékossá vált a csapatban. A sérüléséből felépülő középpályás szintén 2025 nyaráig írt alá.

Az FC Ajka leghűségesebb labdarúgója, Balogh Márton is meghosszabbította idén nyáron lejáró szerződését, a 27 éves kapus újabb 3 évig erősíti a keretet. A saját nevelésű játékos – egy kisebb kitérőt leszámítva – 2009 óta tagja az együttesnek.

Az FC Ajka 49 ponttal a 6. helyen áll a másodosztályban és a következő fordulóban a sereghajtó DEAC otthonában növelheti pontjai számát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik