NB II: Gyirmótra kerülhet az ETO-val bajnok balhátvéd

Vágólapra másolva!
2015.01.27. 15:12
Elképzelhető, hogy az NB I-es Győri ETO labdarúgócsapatától távozó, több klub kívánságlistáján szereplő Völgyi Dániel a másodosztályú Gyirmótban futballozik a tavasszal – számolt be róla a kisalfold.hu.

A Győri ETO-val 2013-ban bajnoki címet szerző Völgyi Dániel elsősorban külföldön szeretne futballozni, de ha ez nem valósul meg, a Gyirmót FC Győrhöz kerülhet, amely szeretné tovább erősíteni keretét. Völgyi több csapat kívánságlistáján szerepelt, de a Nyíregyházával, a Puskás Akadémiával és a Vasassal sem tudott megegyezni. Völgyi Dániel elsősorban külföldön szeretne futballozni, de ha ez nem valósul meg, a Gyirmót FC Győrhöz kerülhet, amely szeretné tovább erősíteni keretét. Völgyi több csapat kívánságlistáján szerepelt, de a Nyíregyházával, a Puskás Akadémiával és a Vasassal sem tudott megegyezni.

A gyirmóti klub már szerződtette Bohner Rolandot, Fejes Jánost, a mai napon pedig Varga Róbertet. A szakmai stáb kapust is tesztel. A korábban Zalaegerszegen is védő, legutóbb Dunaharasztin futballozó Kalmár Adrián már bemutatkozott a csapatban, ami jól sikerült, hiszen őt választották meg a hét végén az Alcufer-kupán a torna legjobb kapusának.

A Gyirmót FC Győr szerdán felkészülési mérkőzésen 19 órakor a Monort fogadja. Az együttes szombaton Horvátországba utazik, s a már hagyományos év eleji edzőtábor alatt a tervek szerint négy tesztmeccsen lép pályára.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők: Bohner Roland (Szolnoki MÁV), Varga Róbert (Kecskeméti TE)
Kölcsönbe érkezők: Fejes János (Budapest Honvéd)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Kalmár Adrián (Dunaharaszti – próbajáték), Völgyi Dániel (Győri ETO)
Távozók: Illés Gyula (Abahani Limited Banglades), Sós Márkó (?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik