HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.01 10:51 Frissítve: 2018.09.04 13:19

NB II: Fradi-nevelésű támadót szerződtetett a Vác

A 22 éves támadó, Murai Márk a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC-ben folytatja pályafutását – adta hírül a klub honlapja.

HIRDETÉS

 

Murai Márk a Ferencvárosban nevelkedett, de az NB I-ben a Kaposvári Rákóczi színeiben mutatkozott be, a 2013–2014-es szezonban 12-szer lépett pályára. Később szerepelt még a ZTE, a Dunaújváros és a Mezőkövesd együttesében, az előző szezonban a kövesdiek kölcsönjátékosaként Kazincbarcikán futballozott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VÁCNÁL
Érkezők: Csillag Dárius (Soroksár), Dlusztus András (Békéscsaba – kölcsönből vissza), Földi Máté (Gyöngyös – kölcsönből vissza), Lőrincz Péter (Csepel), Mátyás Zsolt (Bp. Honvéd), Murai Márk (Mezőkövesd, legutóbb Kazincbarcika, kölcsönben), Nagy Gábor (FTC, legutóbb kölcsönben Balassagyarmat), Pintér Bence (Balassagyarmat), Varga Szabolcs (MTK Budapest – kölcsön után végleg)
Távozók: Balajti Ádám (Vasas), Gulyás Máté (Nyíregyháza), Havasi Dániel (Pápai Perutz), Kiliti Róbert (Paksi FC – kölcsönből vissza), Nagy Richárd (Mezőkövesd, onnan Kaposvár, kölcsönbe), Nagy Sándor (Taksony), Niedermüller Ákos (Gyöngyös – kölcsön után végleg), Tóth Ferenc (Monor)

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS