NB II: fiatal kapust és szélsőt igazolt a Szentlőrinc

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.02. 11:16
null
Rátkai Zsolt a Soprontól tette át székhelyét Szentlőrincre (Fotó: szentlorincse.hu)
A 23 éves kismartoni (eisenstadti) születésű kapus, Rátkai Zsolt és a nigériai szélső, Onuigbo Maduka Marius szerződtetését jelentette be a labdarúgó NB II-ben szereplő Szentlőrinc.

 

A 23 éves Rátkai Zsolt az NB III-as SC Soprontól tette át székhelyét Szentlőrincre. A játékos korábban az osztrák Rapid Wiennél pallérozódott, valamint egy-egy alkalommal bemutatkozott a magyar U18-as és U19-es válogatottakban is, az Osztrák Kupában is pályára lépett két alkalommal.

„Sopronból érkeztem Szentlőrincre. A tavalyi NB III-as szezon végén volt egy lehetőségem, ugyanis édesapám ismerte az itteni vezetőséget. Meghívást kaptam próbajátékra, két hétig itt voltam, azt a visszajelzést kaptam, hogy a játékom és a jellemem is nagyon szimpatikus. Harmadik számú kapusként is fantasztikusan érzem magam Szentlőrincen, boldog vagyok az edzésektől és a lehetőségtől, motivál a stáb profizmusa és a hozzáállásukból teremtődött opciók is”– mondta Rátkai Zsolt.

A Szentlőrinc a 19 éves nigériai szélső, Onuigbo Maduka Marius átigazolását is bejelentette, aki a győri Fehér Miklós Akadémiáról érkezett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik