NB II: fél év után visszatért a középső védő a Csákvárhoz

Vágólapra másolva!
2020.07.07. 16:35
null
Nándori Botond visszatért Csákvárra (Fotó: Veszprém Megyei Napló/Penovác Károly)
Nándori Botond visszatért a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvárhoz – számolt be róla a klub honlapja.

 

A 19 esztendős belső védő bő másfél éven keresztül – 2018 nyarától 2020 elejéig – már futballozott a csákváriaknál, de kölcsönadása lejártával idén tavasszal visszatért az NB I-es Puskás Akadémiához. A felcsútiaknál azonban csak a kispadig jutott, az élvonalban nem lépett pályára a nemrég véget érő kiírásban.

Egy régi-új játékossal erősödtünk, ma visszatért közénk, és azonnal be is kapcsolódott a közös munkába Nándori Botond – mondta a védőről Visinka Ede vezetőedző az aqvitalfc.hu-n. – Tányéros Ádám sérülése miatt különösen fontos szerep hárulhat az ősszel. Szeretnénk még egy, esetleg két rutinos játékost szerződtetni, hiszen nagyon hosszú lesz a szezon, és talán még soha ilyen erős nem volt az NB II, mint most lesz.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CSÁKVÁRNÁL*
Érkezők: Koch Attila (Puskás Akadémia II – kölcsönbe), László Noel (Puskás Akadémia II – kölcsönbe), Magyar Zsolt (Puskás Akadémia II – kölcsönbe), Nándori Botond (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Papp Milán (Puskás Akadémia II – kölcsönbe), Zelizi Patrik (Bicske)
Távozók
: Galambos Ádám (Nyíregyháza), Hermány Bence (?), Kiprich Dávid (?), Pratsler Benjamin (?), Sipos Zoltán (?), Szabó Norman (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik