HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.06.17 18:20 Frissítve: 2015.06.17 18:30

NB II: házi gólkirályok mellett két védő is Kisvárdán folytatja

Négy játékossal is megegyezett a labdarúgó NB II egyik újonca, a Kisvárda, így már biztos, hogy Vári Barnabás, Eszlátyi István, Graszl Károly és Balogh Balázs is a szabolcsiaknál folytatja pályafutását – számolt be róla a szon.hu.

 

A támadó Vári Barnabás a Szolnok legeredményesebb játékosa volt a nemrég zárult szezonban, hiszen 29 mérkőzésen 13 gólt szerzett, míg a szintén csatár Eszlátyi István a nemrég véget ért szezonban 10 góllal a Sopron házi gólkirálya volt.

A középső védő, Balogh Balázs 10 bajnokin lépett pályára az előző idényben a Mezőkövesd színeiben, míg a szintén hátvéd Graszl Károly 16 alkalommal szerepelhetett a Gyirmót FC Győrben, ahol egy gólt is szerzett.

Az NB III-as bajnokságot nyerő kisvárdai keret tagjai közül Erős Gábor, Farkas Márk, Fodor András, Hegedűs Tibor, Kardos Norbert, Kornutjak Volodimir, Minczér Tibor, Molnár Róbert és a magyar állampolgárságra váró Lucas Marcolini is Kisvárdán marad, velük már megegyezett a klub vezetősége a folytatásról.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL

Érkezők: Balogh Balázs (Mezőkövesd), Eszlátyi István (SVSE-GYSEV), Graszl Károly (Gyirmót FC Győr), Vári Barnabás (Szolnok)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Cseri Tamás (Gyirmót FC Győr), Magasföldi József (Gyirmót FC Győr)
Távozók: Myke Bouard Ramos (MTK)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

2018.12.19 16:29:09

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Szepessyvel remekelt a Gyirmót, Waltnerrel a Kaposvár • Az ETO és a Szpari sem javult igazán a trénercsere után • Várhidit kritizálták Óváron.

2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.

Hiba történt a rendszerünkben. A hiba kijavításáig kérjük türelmed és megértésed.