NB II: házi gólkirályok mellett két védő is Kisvárdán folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.17. 18:20
Négy játékossal is megegyezett a labdarúgó NB II egyik újonca, a Kisvárda, így már biztos, hogy Vári Barnabás, Eszlátyi István, Graszl Károly és Balogh Balázs is a szabolcsiaknál folytatja pályafutását – számolt be róla a szon.hu.

A támadó Vári Barnabás a Szolnok legeredményesebb játékosa volt a nemrég zárult szezonban, hiszen 29 mérkőzésen 13 gólt szerzett, míg a szintén csatár Eszlátyi István a nemrég véget ért szezonban 10 góllal a Sopron házi gólkirálya volt.Vári Barnabás a Szolnok legeredményesebb játékosa volt a nemrég zárult szezonban, hiszen 29 mérkőzésen 13 gólt szerzett, míg a szintén csatár Eszlátyi István a nemrég véget ért szezonban 10 góllal a Sopron házi gólkirálya volt.

A középső védő, Balogh Balázs 10 bajnokin lépett pályára az előző idényben a Mezőkövesd színeiben, míg a szintén hátvéd Graszl Károly 16 alkalommal szerepelhetett a Gyirmót FC Győrben, ahol egy gólt is szerzett.

Az NB III-as bajnokságot nyerő kisvárdai keret tagjai közül Erős Gábor, Farkas Márk, Fodor András, Hegedűs Tibor, Kardos Norbert, Kornutjak Volodimir, Minczér Tibor, Molnár Róbert és a magyar állampolgárságra váró Lucas Marcolini is Kisvárdán marad, velük már megegyezett a klub vezetősége a folytatásról.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL

Érkezők: Balogh Balázs (Mezőkövesd), Eszlátyi István (SVSE-GYSEV), Graszl Károly (Gyirmót FC Győr), Vári Barnabás (Szolnok)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Cseri Tamás (Gyirmót FC Győr), Magasföldi József (Gyirmót FC Győr)
Távozók: Myke Bouard Ramos (MTK)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik