NB II: élvonalban edződött triót szerződtetett a Szeged

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2019.07.24. 07:07
null
Mohl Dávid (zöld mezben) a Haladás áprilisi, MTK elleni bajnokiján (Fotó: Unger Tamás)
Gajdos Zsolt, Pongrácz Viktor és Mohl Dávid személyében élvonalbeli tapasztalatokkal rendelkező labdarúgók szerződtetését jelentette be hivatalos honlapján az NB II-es rajtra készülő Szeged-Csanád Grosics Akadémia.

Gajdos Zsolt, a 26 éves támadó a Zalaegerszegtől érkezett, Pongrácz Viktor, a 23 éves középpályás a Balmazújváros játékosa volt legutóbb, míg a 34 éves hátvéd, Mohl Dávid – aki a Mol Fehérvár, a DVSC, a Kecskemét, a PMFC és az Újpest színeiben is szerepelt az élvonalban – a Haladásban töltötte a legutóbbi idényt.

Gajdos a Puskás Akadémia és a Haladás, Pongrácz a Pápa színeiben játszott NB I-es mérkőzésen.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED-CSANÁD GA-NÁL
Érkezők: Gajdos Zsolt (ZTE, szabadon igazolhatóként), Aleksandar Jovanovic (boszniai, DVSC, szabadon igazolhatóként), Kárász Krisztián (Cegléd), Mohl Dávid (Haladás), Pintér Norbert (Topolya – Szerbia), Pongrácz Viktor (Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Talabér Attila (MTK, legutóbb Vasas, kölcsönben), Takács János (Bp. Honvéd)
Távozók: Achim Sebastian (romániai, ?), Coroian Andrei (román-magyar, ?), Farkas Márk (Békéscsaba), Hegedűs Martin (Kecskemét), Máté János (?), Pászka Lóránd (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik