NB II: elbúcsúzott légiósaitól a Szigetszentmiklós

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.03. 07:06
Elköszönt négy légiósától a labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima. Ivan Jakovljevics, Szlobodan Jakovljevics, Guillaume Khous és Tim Heinemann szerződése is lejárt, így annak ellenére, hogy – Tim Heinemann kivételével – meghatározó tagjai voltak a csapatnak, karrierjüket nem az SzTK-Erimánál folytatják – számolt be róla a klub honlapja.

A francia Guillaume Khous 2013 januárjában került Szigetszentmiklósra, szélsőként és csatárként is szerepet kapott. Összesen 52 találkozón lépett pályára és 9 gólt jegyzett.

Az újvidéki születésű, szerb Jakovljevics-ikrek közül Ivan igazolt hamarabb a Pest megyeiekhez, a 2013-as tavaszi szezont már SzTK-Erima mezben játszotta a hátvéd. Szlobodan Jakovljevics tavaly nyáron csatlakozott a kerethez, ősszel alapember volt, tavasszal viszont súlyos sérülése miatt csak az utolsó két bajnokin tudott pályára lépni. Ivan Jakovljevics 46, Szlobodan Jakovljevics 22 mérkőzésen erősítette az együttest.

A német Tim Heinemann 2013 nyarán került az egyesülethez. A 21 éves labdarúgó kétszer kapott lehetőséget, egyszer a bajnokságban, egyszer a Magyar Kupában jutott szóhoz.

A négy labdarúgót szombaton, a Zalaegerszeg elleni győztes szezonzáró után búcsúztatták el a csapattársak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik