NB II: egyre közelebb a Sopronhoz az újpesti csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.05. 15:01
Egyre biztosabb, hogy az őszt az Újpest kölcsönjátékosaként a Haladásban töltő Zamostny Balázs lesz a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE harmadik téli új szerzeménye – tudta meg a Nemzeti Sport.

A 22 esztendős Zamostny Balázs ügyében a soproniak már csak a megállapodásnak megfelelő szerződéstervezetet várják Újpestről. A csatár a Sopront is kölcsönjátékosként erősítheti. Zamostny Balázs ügyében a soproniak már csak a megállapodásnak megfelelő szerződéstervezetet várják Újpestről. A csatár a Sopront is kölcsönjátékosként erősítheti.

Várhatóan a másik két új érkezővel sem járnak rosszul a soproniak: a DVTK-től megszerzett Szabó Balázst kölcsönszerződése lejárta után lehetőség van még két évre Sopronban tartani, Kapacina Valér pedig fél évre kölcsönbe érkezett Kispestről.

„Tervszerűen halad a felkészülésünk – mondta Supka Attila, a soproniak szakmai igazgatója a Nemzeti Sportnak. – Még három előkészületi mérkőzés szerepel a programunkban, így remélhetőleg jó állapotban várhatjuk az Ajka elleni tavaszi első bajnokinkat.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOPRONI VSE-GYSEV-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők: Kapacina Valér (Bp. Honvéd), Szabó Balázs (DVTK)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:Zamostny Balázs (Haladás)
Távozók: Tóth Máté (?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Bobál Dávid, Csábi Mihály (mindkettő Bp. Honvéd)
Távozhatnak: Fazakas Géza

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik