NB II: egy támadót mindenképp igazolna még a ZTE

Vágólapra másolva!
2012.08.15. 14:17
Nem végleges még az NB II Nyugati csoportjába kieső ZTE kerete. Mészáros Ferenc szakmai igazgató elmondta, Safet Jahicot eladná, a legutóbb Diósgyőrben szereplő brazil Bernardo Frizonit pedig megszerezné a klub. A napokban ghánai, szenegáli, ukrán és persze magyar labdarúgók is érkeznek próbajátékra, ugyanis egy támadót mindenképpen szeretnének még igazolni.

„Amikor kiesik egy csapat, eleve kevesebb pénzből gazdálkodhat, és a bizalom is megcsappan vele szemben, még akkor is, ha olyan patinás klubról van szó, mint a ZTE. Nem volt könnyű igazolni, emiatt keresünk még csatárt, így az elkövetkező napokban ghánai, szenegáli, ukrán és persze magyar játékosok érkeznek" – nyilatkozta Mészáros Ferenc szakmai igazgató a zalaihirlap.hu oldalának.zalaihirlap.hu oldalának.

„A kapus Safet Jahic Angliában járt, úgy számolunk vele, hogy őt eladjuk. A brazil hátvéd Frizoni játéka tetszett, aki még nincs 23 éves, így nevelési költséget kellene fizetni érte, de meg kell nézni, milyen lehetőség van a szerződtetésére. Ahogy említettem, csatárral is bővülhet a létszám" – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik