NB II: Csizmadia azt szeretné, ha az ellenfelek tartanának tőlük

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2019.07.29. 18:35
Csizmadia Csaba, a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta: olyan csapatot szeretne formálni, amelyik minden ellenfelével felveszi a versenyt. A BMTE vasárnap (17.30) a bajnoki nyitányon az újonc Szeged-GA vendége lesz.

„Nem gondolkodom sem helyezésben, sem pontszámban. Szeptember első hetéig hét mérkőzést fogunk játszani. Ez az első hét találkozó meg fogja mutatni, hogy a bajnokságban melyik együttes miért fog küzdeni az idényben – fogalmazta meg várakozásait Csizmadia Csaba a klub honlapján. – Mi jó csapatunk akarunk lenni, olyan, amelyik bármelyik riválissal felveszi a versenyt. El fogjuk érni, hogy az ellenfelek úgy nézzenek a BMTE-re, mint arra a csapatra, amelyiktől tartaniuk kell.”„Nem gondolkodom sem helyezésben, sem pontszámban. Szeptember első hetéig hét mérkőzést fogunk játszani. Ez az első hét találkozó meg fogja mutatni, hogy a bajnokságban melyik együttes miért fog küzdeni az idényben – fogalmazta meg várakozásait Csizmadia Csaba a klub honlapján. – Mi jó csapatunk akarunk lenni, olyan, amelyik bármelyik riválissal felveszi a versenyt. El fogjuk érni, hogy az ellenfelek úgy nézzenek a BMTE-re, mint arra a csapatra, amelyiktől tartaniuk kell.”

„Nehéz dolgunk lesz, ebben biztos vagyok. Az elmúlt hetekben erősítettek a szegediek, ugyanakkor a feljutó csapat hetven százaléka együtt maradt – folytatta az első fordulóbeli riválissal kapcsolatban a Budafok trénere. – Vannak olyan játékosaik, akik három-négy éve együtt futballoznak, ez előnyükre válhat, mi azonban elsősorban saját magunkra koncentrálunk. Minden mérkőzésen győzelemre fogunk játszani és Gyulán is arra törekszünk majd, hogy begyűjtsük a három pontot. Ahogy mondtam, előfordul olyan, hogy az ellenfél jobb, mint mi, de úgy vágunk neki az idénynek, hogy hozzuk ki magunkból a maximumot. Teljes erőbedobással fogunk küzdeni és meglátjuk, hogy mindez mire lesz elég.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik