HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.10.06 12:59 Frissítve: 2017.10.06 13:43

NB II: csákvári gondok – 4 sérült, a kapus már nem kerettag

Sérülés miatt négyen biztosan hiányoznak a labdarúgó NB II-ben sereghajtó Csákvárból a Szolnok elleni, vasárnapi mérkőzésen. Dulló Martin, Molnár Csaba, Ivor Horvat és Baranyai Ádám sem léphet pályára a csapatban, míg Horváth Gábor már nem is tagja a keretnek.

HIRDETÉS

 

Dulló Martin még a 4. fordulóban, az ETO FC Győr elleni találkozón bokatörés miatt esett ki a sorból, Baranyai Ádám zúzódást szenvedett a Kisvárda otthonában lejátszott meccsen, míg Ivor Horvat a Vác elleni, múlt vasárnapi bajnokin szenvedett oldalszalag-húzódást.

Molnár Csabának részleges bokaszalag-szakadása van, így ő sem szerepelhet a Szolnok ellen.

Az NSO megtudta, hogy a klubhoz a nyáron csatlakozó Horváth Gábor már nincs is a keretben. A kapus az MTK ellen, az 1. fordulóban remekül védett, majd másnap, otthon, biciklizés közben eltörte a könyökét, és ezután távozott is a klubtól.

A csákváriak honlapja arról is beszámolt, hogy a klub hét közben rendkívüli szurkolói ankétot tartott, amelyen megvitatásra kerültek a problémák.

„Újkori történetünk legnehezebb időszakát éljük, de hiszem, hogy kilábalunk belőle – mondta Nagy Sándor, a klub tulajdonosa. – Öt éve, hogy a profi liga legkisebb lélekszámú településeként megvetettük lábunkat az NB II-ben. Az az első percektől nyilvánvaló volt, hogy lehetnek szebb és nehezebb idényeink, de minden alkalommal tudásunk legjavát kell nyújtanunk, hogy megragadjunk a másodosztályban. Az elmúlt években viszont oly mértékben megváltoztak a viszonyok a magyar labdarúgásban, hogy a megnövekedett követelményeknek, igényeknek mi magunk egyedül már nem tudunk megfelelni. Bár klubunk fejlődésének első pillanatától kapcsolatban álltunk a Puskás Akadémiával – számos játékos érkezett korábban is hozzánk Felcsútról hol kölcsönbe, hol végleg –, igazán szorossá csak a közelmúltban vált az együttműködésünk. Meggyőződésem, annak ellenére, hogy most nehéz helyzetben vagyunk, ez a „házasság” igenis életképes, s mindkét klub érdekét szolgálja.”              

A jelenleg sérüléssel bajlódó Molnár Csaba bizakodó és reméli, hogy a Szolnok ellen megszületik az első csákvári siker.

„Egy negatív spirálból elsősorban lelkileg és mentálisan nehéz kikecmeregni, hiszen a sikertelenség mindenkit nyomaszt – mondta a támadó. – Olyan dolgokat sem merünk most megcsinálni, amit korábban csukott szemmel, az ágyból felkelve is könnyedén megoldottunk. De abban is biztos vagyok, egy győzelem – legyen az szép, vagy csúnya – átlendítene minket a holtponton. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ez már vasárnap, a Szolnok ellen megszülessen.”

Az NB II 12. fordulójában a Csákvár vasárnap 17 órától fogadja a Szolnokot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.16 15:55:19

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Győzött, és élre állt a Csaba • Négyet vágott az ETO, a Gyirmót és a Budaörs • Soroksári zakó Óváron • A ZTE ikszelt a Balmaz ellen.

2018.08.29 17:24:39

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Várhidi: Kivégeztek minket • A Dorog négyet vágott a Barcikának • A Szpari a 95. percben bukott két pontot.

2018.08.26 11:30:16

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Döntetlenül zárult az ETO–Vasas rangadó • A ZTE Nyíregyházán is győzni tudott • Újra nyert a Csaba.

HIRDETÉS
HIRDETÉS