HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.04 13:34 Frissítve: 2018.09.04 13:41

NB II: Cegléden elmarad a Futball Éjszakája

A labdarúgó NB II-ben utolsó helyen álló Cegléd közleményben jelezte, pályafelújítási munkálatok miatt elmarad a Futball Éjszakája keretein belül tervezett szeptember 7-i program.

 

Idén először rendezik meg A Futball Éjszakáját, amely során szeptember 7-én, pénteken az ország 21 klubjánál különböző programokkal várják az érdeklődőket.

Pontosabban immár csak 20 klub érintett az esemény kapcsán, mert a Cegléd törölte rendezvényét.

„Sajnos a hétvégén azt a döntést kellett meghoznunk, hogy a pénteki rendezvényt nem rendezzük meg. A héten újabb gépek érkeztek a sportcentrum területére, a pályaépítés és tereprendezés több új munkafázisba is belekezdenek a kivitelezők. A folyamatos munkálatoknak és a számos munkagépnek elegendő helyre van szükségük, valamint a sportcentrum teljes területét igénybe veszik, ezért a rendezvényt nem lehet biztonságosan megtartani.

A hétvégén a Futball Éjszakája főszervezőivel többször is egyeztetett klubunk, de a végső döntés a rendezvény ceglédi elhalasztása mellett szólt. Szurkolóink és az érdeklődők elnézését és megértését kérjük”
– olvasható a ceglédi közleményben.

A FUTBALL ÉJSZAKÁJÁRÓL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHAT!

2018.12.19 16:29:09

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Szepessyvel remekelt a Gyirmót, Waltnerrel a Kaposvár • Az ETO és a Szpari sem javult igazán a trénercsere után • Várhidit kritizálták Óváron.

2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.