HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.04 16:46 Frissítve: 2018.07.04 19:12

NB II: Bozsik József után Bozsik Péter is Nyíregyházán kapott munkát

A labdarúgó NB II-re készülő Nyíregyháza Spartacus bejelentette, hogy a volt szövetségi kapitány Bozsik Péter lett a klub szakmai igazgatója.

HIRDETÉS

 

 
Itt a magyar Nagelsmann? A Szparinál alkothat a 30 éves edző

A Szpari tájékoztatása szerint az 56 éves Bozsik Péter – akinek fia, József a Nyíregyháza NB II-es csapatának vezetőedzője – szakmai igazgatóként csatlakozik a klubhoz. Feladatai közé tartozik többek között, hogy folyamatosan kapcsolatban kell lennie az akadémiával, a klubvezetéssel,  valamint az önkormányzattal, a szövetséggel, továbbá képviseli a klubot rendezvényeken, médiaeseményeken – az utánpótlás és a felnőttcsapat kapcsán.

Bozsik Péter edzőként NB I-es bajnoki címet nyert a Zalaegerszegi TE-vel, 2006-ban pedig a magyar válogatottat irányította. Bozsik – aki televíziós szakkommentátorként is ismerős lehet – a Komárom vezetőedzőjeként az előző szezonban visszajuttatta az együttest az NB III-ba. A komáromiak jelezték, Bozsik Péter nem távozik a harmadosztályba feljutó együttestől.

A másodosztályú klubnál a szakmai munkáért továbbra is Bozsik József felel, az ő feladata a keret összeállítása, felkészítése és a mérkőzéseken a gárda irányítása.

„A Nyíregyháza komoly tradíciókkal büszkélkedhet, jólesett a megkeresése. Örömmel vállaltam a munkát, bízom abban, hogy tudok segíteni az akadémia és a klub közös működésében, és a jövő felépítésében” – idézi a Nyíregyháza honlapja Bozsik Pétert.

Mint ismert, a Szpari akadémiája Bozsik Józsefnek, az Aranycsapat legendás tagjának (egyben Bozsik Péter édesapjának) nevét viseli.
HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.06 13:33:49

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Száguldott tavasszal a Budaörs; az „örök beugró” bent tartotta a Budafokot; kiesett a „döntetlenkirály” – NB II-es értékelés.

2018.06.02 22:06:28

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Siófoki vereséggel zárta a szezont a bajnok MTK, kiütéssel nyert a Kisvárda.

2018.05.31 21:55:54

Labdarúgó NB II PÓR KÁROLY

Bozsik József unokája korrekorderként bizonyíthat. Vallja, a futball olyan, mint a művészet.

2018.05.27 16:58:48

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Életben tartotta reményeit a ZTE • Az ETO győzött a megyei rangadón • A Szeged 2011 nem bírt a Siófokkal.

HIRDETÉS
HIRDETÉS