nemzetisport.hu 2016.12.25 12:38 Frissítve: 2016.12.25 12:38

NB II: BL-csapathoz tart a Balmazújváros vezetőedzője

A Balmazújváros NB II-es labdarúgócsapatát irányító Feczkó Tamás a téli szünetre tervbe vett egy keleti és egy nyugati tanulmányi utat is.

 

A Balmazújváros a harmadik helyen zárta az NB II őszi szezonját, mindössze két ponttal lemaradva az éllovas Puskás Akadémiától. Feczkó Tamás bízik benne, hogy tavasszal is hasonlóan szerepelnek.

„Láthattuk egész ősszel, hogy nagyon kiegyenlített a másodosztály – nyilatkozta a Balmazújváros vezetőedzője a klub honlapjának. – Ugyan most öt csapat az élen hasonló erősségű, ám az őket követő mezőny is igen kiegyensúlyozott. Elég két-három rosszul sikerült mérkőzés, s már a középmezőnyben találhatjuk magunkat. Igyekszünk mindig a soron következő meccsünket megnyerni, s akkor a végén a tavaszunk is szép lesz.”

A szakember nem adott házi feladatot a játékosainak a téli szünetre – szerinte rájuk fér a pihenés a hosszú, nehéz őszi szezon után –, saját magát azonban igyekszik képezni ezekben a hetekben is.

„A családdal, pihenéssel – felelte Feczkó Tamás arra a kérdésre, hogy hogyan telik majd a téli szünete. – Aztán egy tanulmányi út is van a tervben keletre (az orosz Rosztovhoz), és nyugatra (az angol West Bromwich-hoz) is.”

A Rosztov legutóbb ezüstérmesként zárt az orosz élvonalban, és a Bajnokok Ligájában sem vallott szégyent, az Atlético Madrid és a Bayern München mögött csoportharmadik lett a PSV-t megelőzve, míg a West Brom a Premier League nyolcadik helyén áll.

2019.12.05 16:19:42

Labdarúgó NB II P. K.

Korábban már a Debrecen is hívta, de szeretnék minél tovább az Előrénél tartani, ahol a felnőttcsapatban fejlődhet.

2019.12.01 12:31:07

Labdarúgó NB II F. B.

Az ETO legyőzte a Halit • Jova megint betalált, a Szpari a Csákvárt verte meg • A Budafok nem bírt a Siófokkal.

2019.11.29 11:59:53

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Őszinte munkásderbi: Pupos Gáborral, a szabadrúgásairól híres Galga-völgyi Bombázóval jártunk a Vasas–Budafoki MTE rangadón.

2019.11.26 23:02:16

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

Hármat vágott a Budaörs és a Csaba • Az Ajka felülmúlta a Gyirmótot • Tiszakécskén kapott ki a Haladás.