HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.12.25 12:38 Frissítve: 2016.12.25 12:38

NB II: BL-csapathoz tart a Balmazújváros vezetőedzője

A Balmazújváros NB II-es labdarúgócsapatát irányító Feczkó Tamás a téli szünetre tervbe vett egy keleti és egy nyugati tanulmányi utat is.

 

A Balmazújváros a harmadik helyen zárta az NB II őszi szezonját, mindössze két ponttal lemaradva az éllovas Puskás Akadémiától. Feczkó Tamás bízik benne, hogy tavasszal is hasonlóan szerepelnek.

„Láthattuk egész ősszel, hogy nagyon kiegyenlített a másodosztály – nyilatkozta a Balmazújváros vezetőedzője a klub honlapjának. – Ugyan most öt csapat az élen hasonló erősségű, ám az őket követő mezőny is igen kiegyensúlyozott. Elég két-három rosszul sikerült mérkőzés, s már a középmezőnyben találhatjuk magunkat. Igyekszünk mindig a soron következő meccsünket megnyerni, s akkor a végén a tavaszunk is szép lesz.”

A szakember nem adott házi feladatot a játékosainak a téli szünetre – szerinte rájuk fér a pihenés a hosszú, nehéz őszi szezon után –, saját magát azonban igyekszik képezni ezekben a hetekben is.

„A családdal, pihenéssel – felelte Feczkó Tamás arra a kérdésre, hogy hogyan telik majd a téli szünete. – Aztán egy tanulmányi út is van a tervben keletre (az orosz Rosztovhoz), és nyugatra (az angol West Bromwich-hoz) is.”

A Rosztov legutóbb ezüstérmesként zárt az orosz élvonalban, és a Bajnokok Ligájában sem vallott szégyent, az Atlético Madrid és a Bayern München mögött csoportharmadik lett a PSV-t megelőzve, míg a West Brom a Premier League nyolcadik helyén áll.

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.