NB II: Bene Ferenc lett az újonc sportigazgatója

Vágólapra másolva!
2016.07.03. 16:21
A legutóbb a Gyirmót FC Győrnél vezetőedzőként dolgozó és a csapattal másodosztályú bajnokságot nyerő Bene Ferenc lett a labdarúgó NB II-ben újonc Dorogi FC sportigazgatója – számolt be róla a klub honlapja.

Bene Ferenc játékos-pályafutása során szerepelt a dorogiaknál, így nem lesz ismeretlen számára a közeg. Trénerként a Lombard Pápa, a Fradi, a Kozármisleny, az Újpest, a Diósgyőr és a Gyirmót csapatánál dolgozott, illetve szövetségi edző volt korosztályos válogatottaknál. Bene Ferenc játékos-pályafutása során szerepelt a dorogiaknál, így nem lesz ismeretlen számára a közeg. Trénerként a Lombard Pápa, a Fradi, a Kozármisleny, az Újpest, a Diósgyőr és a Gyirmót csapatánál dolgozott, illetve szövetségi edző volt korosztályos válogatottaknál.

„Örömmel mondtam igent Mayer László felkérésére – mondta az edző a klub honlapjának. – A tulajdonos a Gyirmótról való távozásom után rögtön megkeresett, és bizalmáról biztosított. Játékosként számomra felejthetetlen időszakot töltöttem el Dorogon, amely hatalmas tradíciójú klub. Az egyesület az elmúlt években távolabb került a profi futballtól, de most az a célunk, hogy újra felkerüljön a magyar labdarúgás térképére. Feladatom két részre bomlik, egyrészt szakmai, másrészt háttérmunkát jelent, de hangsúlyozom, hogy a csapattal sikereket elérő vezetőedző, Németh Szabolcs munkájába nem szeretnék beleszólni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik