NB II: bemutatkozott az U-válogatott játékos Budaörsön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.12. 07:48
A labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörsi SC hivatalos honlapján bejelentette két, a „fiatalszabálynak” megfelelő játékos érkezését – Tóth Keve kezdőként már pályára is lépett a vasárnapi, Kaposvár elleni bajnokin, míg Borsos Vilmos a kispadon ült.

A 20 esztendős Tóth Keve a Vasas Kubala Akadémián és a Puskás Akadémián nevelkedett, majd 2018 nyarán az NB II-es Vasashoz igazolt, amelynél azonban csak két tétmeccsen kapott lehetőséget. Az angyalföldiek a napokban szerződést bontottak vele, így a védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó szabadon igazolható játékosként írt alá az NB II-es Budaörshöz. Tóth Keve a Vasas Kubala Akadémián és a Puskás Akadémián nevelkedett, majd 2018 nyarán az NB II-es Vasashoz igazolt, amelynél azonban csak két tétmeccsen kapott lehetőséget. Az angyalföldiek a napokban szerződést bontottak vele, így a védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó szabadon igazolható játékosként írt alá az NB II-es Budaörshöz.

Tóth egyébként a Puskás Akadémiával két alkalommal szerepelt az ifi BL-ben, illetve pályára lépett az U17-es és az U18-as válogatottban is.

A másik budaörsi érkező a 18 éves kapus, Borsos Vilmos, aki az NB I-es Pakstól a szezon végéig kölcsönbe érkezett a klubhoz.

Tóth Keve a vasárnapi, Kaposvár ellen 2–0-ra megnyert bajnokin kezdőként már 82 percet játszhatott is, míg Borsos Vilmos a kispadon ült.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAÖRSNÉL
Érkezők: Borsos Vilmos (Paks – kölcsönbe), Stieber András (Mosonmagyaróvár, szabadon igazolhatóként), Tóth Keve (Vasas)
Távozók: Csiki Norbert (szüneteltetik a szerződését), Kesztyűs Barna (Paksi FC – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik