NB II: befejezte pályafutását a klubhűség megtestesítője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.17. 07:07
Kocsárdi Gergely 458 NB I-es labdarúgó-mérkőzésen szolgálta a Zalaegerszegi TE-t, ezeken 15 gólt szerzett, de most úgy döntött, hogy befejezi profi játékos-pályafutását. A ZTE-től azonban nem szakad el, a klub alkalmazottjaként a jövőben is a zalai sikerekért munkálkodhat.

A ZTE 38 esztendős, saját nevelésű jobbhátvédje, csapatkapitánya – egy fél éves, szlovéniai kitérőt leszámítva – egész pályafutása során kizárólag nevelőegyesületében futballozott. A zaol.hu számolt be róla, hogy Kocsárdi az idén is elkezdte a csapattal a felkészülést, de végül úgy döntött, hogy már nem vág bele egy újabb szezonba, hanem inkább a ZTE alkalmazottja lesz. Az edzéseket azonban folytatni kívánja, és nem zárja ki, hogy alacsonyabb osztályban, amatőrként játszik is majd a későbbiekben.zaol.hu számolt be róla, hogy Kocsárdi az idén is elkezdte a csapattal a felkészülést, de végül úgy döntött, hogy már nem vág bele egy újabb szezonba, hanem inkább a ZTE alkalmazottja lesz. Az edzéseket azonban folytatni kívánja, és nem zárja ki, hogy alacsonyabb osztályban, amatőrként játszik is majd a későbbiekben.

Az még kérdéses, hogy milyen munkakört bíznak a zalai legendára, mindenesetre a klub és a szurkolók búcsúmérkőzést szerveznek a későbbiekben a kiváló védőnek.

A Zalaegerszeggel kapcsolatos további hír, hogy a középpályás Simonfalvi Gábor két évvel meghosszabbította szerződését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik