NB II: Balmazújvárosban rendezi hazai meccseit a Nyíregyháza

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.06.07. 16:51
null
Balmazújvárosban rendezi a következő idényben hazai meccseit a Nyíregyháza (Fotó: Nemzeti Sport)
Stadionjának építése miatt a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus Balmazújvárosban vívja majd hazai mérkőzéseit a következő idényben – számolt be róla a klub honlapja.

 

A nyíregyházi Városi Stadionban már zajlik a költözés, az építési munkálatok miatt pedig a következő években nem játszhat majd otthon a Nyíregyháza Spartacus. A klubvezetőség ezért több létesítménnyel egyeztetett a Szpari hazai mérkőzéseit illetően – csak olyan stadion jöhetett szóba, mely rendelkezik megfelelő engedéllyel az NB II-es mérkőzések megrendezésére. Végül a Balmazújvárossal állapodott meg a klub, így a Nyíregyháza a következő idényben a hajdúsági városban vívja majd hazai találkozóit.

A balmazújvárosi stadiont 2016-ban újították fel, az avatón az olasz Palermo volt a vendég. A lelátó összesen 2435 férőhelyes. A korábban az NB I-et is megjáró Balmazújváros jogutódja jelenleg a Hajdú-Bihar megyei első osztályban szerepel.

A Nyíregyházához kapcsolódó hír még, hogy a klubtól távozó 25 éves kapus, Fadgyas Tamás az ETO FC Győrhöz igazolt, és kettő plusz egy évre írt alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik