NB II: Bajzát akár Nyíregyházára is visszatérhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.26. 13:57
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a korábbi NB I-es gólkirály, Bajzát Péter visszatérhet volt klubjához, Nyíregyházára.

A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár néhány napja közölte, hogy Bajzát Péter szabadon távozhat a klubtól, a csatárnak június 30-án le is jár a szerződése, amit nem hosszabbít meg a klub.

Értesüléseink szerint arra is van esély, hogy a 36 éves Bajzát visszatér Nyíregyházára, ahol több alkalommal is futballozott már, legutóbb 2015-ben. Bár Cegléden is szóba került a szerződtetése, a csatár azért is választhatja ismét a Szparit, mert a hírek szerint pályafutása befejezése után is foglalkoztatná a klub. Bajzát a 2016–2017-es idényben 22 meccsen öt gólt jegyzett az NB II-ben.

A Soroksárról ugyancsak távozó, a legutóbbi idényben 18 bajnokin egy gólt szerző Szilágyi Péterrel kapcsolatban pedig a Cegléd mellett a Békéscsaba és az NB I-ben újonc Balmazújváros érdeklődéséről lehet hallani.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOROKSÁRNÁL
Érkezők: Albert Ádám(Cegléd),Csillag Dárius(Budaörs), Dvorschák Gábor(Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként),Kovács Dániel(Csákvár, szabadon igazolhatóként),Orosz Márk(Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Derekas Zoltán(FTC)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Bajzát Péter(érdeklődnek iránta: Cegléd, Nyíregyháza, szabadon igazolható), Gengeliczki Gergő(MTK),Haris Attila(FTC, de legutóbb soroksári kölcsönben; Balmazújváros),Jova Levente(FTC, de legutóbb soroksári kölcsönben; Nyíregyháza),Papp Máté(Csákvár),Silye Erik(FTC, de legutóbb soroksári kölcsönben; Nyíregyháza), Szilágyi Péter(érdeklődnek iránta: Balmazújváros, Békéscsaba, Cegléd, szabadon igazolható)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik